Danalock rendelés az interneten

Legyen a Danalock V3 az intelligens otthon parancsainak kiváltója, amikor belép otthonába vagy elhagyja azt. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Danalock rendelés várja önt is a danalock.hu weboldalon, tehát nézzen be még ma hozzánk és tudjon meg mindent termékeinkről. A Danalock V3 fejlett titkosítási módszert használ az adatátvitelhez (AES 256), amely ugyanaz a titkosítási technológia, amelyet a kormányok és a katonaság is használ az információk biztonságának megőrzéséhez. Az intelligens zár és az okostelefon közötti kommunikációt a fejlett TLS 1.2 biztonsági protokoll védi. A Danalock V3-at hitelesítő digitális kulcsokat egy HSM chip tárolja, amely biztosítja, hogy az összes kulcsot kicseréljék anélkül, hogy a chipből elhagynának privát információkat. Az interoperabilitás az összes Danalock termék sarokköve. A Danalock V3 messze a legsokoldalúbb és legrugalmasabb platform, amely új standardokat állít fel a platformok közötti interoperabilitás terén. A Danalock platform sokféle integrációs lehetőséget támogat harmadik féltől származó alkalmazásokhoz.

Teljesen dokumentált SDK-k és API-k állnak a partnerek rendelkezésére. A Danalock partnerek integrálódhatnak saját kereskedelmi platformjukkal meglévő mobilalkalmazásaikhoz, üzleti alkalmazásaikhoz vagy foglalási rendszereikhez. A Danalock V3 alapértelmezés szerint Bluetooth-tal érkezik, és olyan verziókban működik, amelyek támogatják a főbb intelligens otthoni platformokat és átjáró rendszereket: Apple HomeKit, Alarm.com, SmartThings, Z-Wave Plus és Zigbee. Az Ön Danalock készülékét az egyszerű telepítés érdekében tervezték. Az ajtótípustól függően vagy rögzítőlapot kell rögzítenie az ajtóhoz, vagy ki kell cserélnie a reteszelő hengerét egy általunk biztosítottra. Az Ön Danalock csomagja tartalmazza a szükséges alkatrészeket a Danalock telepítéséhez az Ön régiójában. További részletekért kattintson a danalock.hu-ra.