Horvátországi utazás a szomszédba

Horvátország számos ok miatt vonzó desztináció a turistáknak, azonban tagadhatatlan, hogy elsősorban azért utaznak ide szívesen a magyarok, mert rendkívül közel van, így, ha egy hosszabb utazás bármilyen okból kifolyólag nem jöhet szóba, akkor Horvátország tökéletes alternatíva. Ráadásul gyönyörű ország, így semmiképp sem érdemes kihagyni.

[wp_ad_camp_1]

Horvátország utazás ideális családoknak, pároknak, szingliknek, baráti társaságoknak, vagyis bárkinek. Azoknak kifejezetten ajánljuk Horvátországot, akik már a repülőre ülés gondolatától is rosszul vannak, ugyanis mivel szomszédos országról van szó, így autóval is pár órán belül megközelíthető. Ráadásul nagyon is érdemes megközelíteni, sőt elmerülni a csodás kék tengerben, sétálni a napsütötte partokon és a horvát finomságokból, tengeri étkekből lakomázni. A horvát tengerpartok láttán mindenkinek kedve szottyan egy kis fürdőzéshez. A tenger számos lehetőséget ad a vízi sportok kipróbálására, de aki inkább a parton heverészne, az is biztosan megtalálja számításait. A horvát tengerpartok egy része kavicsos, egy részük pedig homokos, így mindenki ki tudja választani a számára megfelelőt.

Horvátországban rengeteg sziget van, így bőven lehet válogatni, hogy melyikre utazik. Érdemes minél többre ellátogatni. Habár a többség a horvát tengerpartok miatt látogat az országba, bőven akad egyéb látnivaló is, amit érdemes megtekinteni. Ilyen például a Plitvicei-tavak vidéke, mely rengeteg vízesésével hamar ámulatba ejti az odalátogató turistákat. Nem kell messzire mennie, hogy családjával, barátaival életre szóló élményeket szerezzen. Ha szeretne bővebben tájékozódni és megtekinteni az utazási ajánlatokat, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az invia.hu weboldalra és informálódjon!