Csillagokalatt – Egyedi csillagtérkép szolgáltatás

A személyre szabott csillagtérkép nagyszerű anyák napi, eljegyzési, apák napi, esküvői, évfordulós, vagy születésnapi ajándék, de az élet bármely más különleges pillanata megünneplésére tökéletes lehet. A csillagtérkép igazán örök ajándék! Prémium nyomataink a legnagyobb gondossággal és pontossággal készültek, és gondosan teszteltük a felhasznált papírt és a színek kiváló minőségét.

Csillagokalatt csillagtérképek rendelhetők weboldalunkon a csillagokalatt.hu-n, így érdemes ide látogatni, ha ön is szeretné valami különlegessel meglepni szeretteit. Életünk minden percében ott vannak a csillagok fejünk felett, amik akkor is mindig velünk vannak, ha éppen nem látjuk őket: ilyen pillanat lehetett egy gyermek születése, az első csók vagy egy eljegyzés is. A csillagtérkép csodálatos módja annak, hogy megörökítsen egy ön, vagy más számára nagyon fontos pillanatot. A megrendelés teljesítése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és elkérjük a személyre szabott térképhez fontos adatokat: az Ön nevét, dátumát és a megjelenni kívánt leírást. Különleges ajándékot keres egy gyereknek aki nagyon szereti a csillagokat? Nem biztos benne, hogy tetszeni fog-e neki? Nos, miért is ne lenne kíváncsi egy gyerek, amikor az eget nézi? Ezzel a csillagtérképpel kap egy képet a csillagokról, amint a születése idején az égen látszottak, arról a helyből, ahol született. Csak a születési dátumot és a helyet kell tudnia. Ha a hozzávetőleges időt meg tudja találni, az tökéletes, de ha nem, akkor azt is nélkülözni tudjuk.

A többiről mi gondoskodunk. Az ajándékot becsomagolva és átadásra készen kapja meg. Fiúnak vagy felnőttnek szeretné ezt az ajándékot, de a bemutatott modell nem illik hozzá? Nincs semmi gond, hiszen olyan modellt készítünk, amely megfelel az Ön igényeinek. Amennyiben többet szeretne megtudni erről mindenképpen látogasson el a csillagokalatt.hu weboldalra.