Biztonsági lakat az 1kulcs.hu-n

Az 1kulcs.hu biztonsági lakat kínálatában levő lakatok igazán magas biztonsági elvárásokhoz készültek, kifejezetten az „U” alakú típusok, amelyeket szinte lehetetlen levágni, mivel nehezen megközelíthető kengyellel rendelkezik. Ezek a lakatok általában rézből készültek, de akadnak acél testtel rendelkező típusok is.

Biztonsági lakat kínálatunk első darabja a kínai „U” lakat, amely 3 db kulccsal rendelkezik, és a lakat házát rézből készítették, hogy kültéren is tökéletesen működjön. A kengyele edzett acélból készült, így levágása majdhogynem lehetetlen. Az Abus 65CS/40 lakat is egy igen elterjedt típus, ami egy kisebb méretű rézből készült lakat. Ehhez a típushoz 2db kulcs tartozik, és tökéletes választás lehet például láncokhoz. Lakatja ugrókengyeles, ami azt jelenti, hogy kulcs nélkül is visszazárható. A Citadel CD 70 diszkosz lakatok magas mechanikai védelmet biztosítanak, hiszen méretüknek köszönhetően nehezen foghatóak meg és a kengyelük is hozzáférhetetlen.

A Tokoz Gama Pro 50 CS lakat egy igen híres típus, ami nem is csoda, hiszen kulcsmásolás elleni védelemmel el lett ellátva, valamint lamellás zárszerkezettel rendelkezik. Erre a típusra webáruházunk 5 éves garanciát biztosít. Kültéri környezetben is tökéletesen megállja a helyét, és 3 db. kulccsal szállítjuk, amelyek másolása csakis a kódkártya felmutatásával lehetséges. Látogassa fel weboldalunkat, az 1kulcs.hu-t, ahol megtalálhatja a biztonsági lakatok teljes kínálatát és további információit is. Amennyiben kérdései merülnének fel, forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az info@1kulcs.hu e-mail címen, vagy a +3620/4454-072 telefonszámot tárcsázva. Válassza az 1kulcs.hu biztonsági lakatjait a tökéletes védelemért és 100%-os biztonságért!