Betonmarás a legjobb gépekkel

Beton marásakor marógéppel eltávolítunk egy vékony réteget a betonpadlóról. Ez néhány millimétertől néhány centiméterig változhat. A betonmarás nagyon hatékony módszer a padló előkészítésére a feldolgozásra, vagy annak újszerű megjelenésére.

Betonmarás vár mindenkit a legjobb gépekkel az epo-trend.hu weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk, ha ön is épp betonmaró gépet keres de nem szeretne rá túl sokat költeni.  A betonmarás többféle célra hasznos technika. A következő tevékenységek lehetségesek a felső réteg betonról való eltávolítása után: a padló felújítása a karcolások, bevonatok, festékrétegek és rozsda eltávolításával, a padlófűtés telepítésének előkészítése, a betonfelületek magasságkülönbségeinek eltávolítása, új öntött padló, a vízelvezetés javítása. Csapatunk számos gépet alkalmaz, bármilyen méretű marási munkák elvégzésére, amelyeket bátran kibérelhet. Kisebb gépjeink ideálisak a burkolatok részleges rehabilitációjához, az aknafedelek körüli maráshoz, valamint az útburkolatok elhelyezéséhez és eltávolításához.

Nagyobb gépjeink képesek 12 hüvelykes mélységű és 1 méteres szélességű vágásra, így ideálisak a meglévő burkolatok rehabilitációjához vagy teljes burkolateltávolításhoz. A betonpadló marás a beton tömeges eltávolítása (2 és 50 mm közötti mélység) a betonpadlóról. A beton marógépek durva textúrát hagynak maguk után. A betonpadlók marásának számos oka van. Az első az, ha a betonlap rossz állapotban van, és a felső 5-25 mm-t el kell távolítani a padló helyreállításának részeként. További részletekért keresse fel az epo-trend.hu weboldalt ahol mindent megtudhat a betonmaró gépjeinkről és a bérlésről is.  Weboldalunkra kattintva megtekintheti elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel.