André ágykeret kedvező áron

Önmagában a matrac nem mindig biztosítja a szükséges alvást. A matracnak egy keretben kell nyugodnia. A faváz belsejében egy dobozrugó van kialakítva, de ennek nincs lába, és ha közvetlenül a parkettára helyezi, megkarcolja a felületet. Sőt, keret hiányában semmi sem akadályozza a matracot abban, hogy lecsússzon a rugóról. További részletek weboldalunkon.

[wp_ad_camp_1]

André ágykeret vár minden kedves vásárlót a butornap.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg az ágykeretek teljes kínálatát köztük ezt az André keretet is. Ha az ágy a földön van, nemcsak az energia stagnál, ami befolyásolhatja alvási szokásait, hanem abban a helyzetben is van, amely kiszolgáltatottabbá teszi a huzat és a hideg levegő iránt, amelyek általában a szoba alsó részeiben gyűlnek össze. Ha ágyát vázra helyezi, az állandóság és stabilitás érzetét kelti az ágyban, különösen, ha úgy helyezi el, hogy a fejtámla egy szilárd falhoz kerüljön. Japánban megszokott, hogy a tatami padló kényelmét kihasználva futont raknak ki, de az erre a célra használt futonok elég kicsik ahhoz, hogy reggel fel tudják venni őket és kiszellőztessék őket.

Ugyanez nem igaz a nyugati matracokra; túl nagyok és nehezek ahhoz, hogy könnyen mozogjanak, ezért általában ott maradnak, ahol vannak. A keringés hiánya miatt a matrac alatti tér ideális környezetté válik a penész és a rovarok számára. Az ágyat a padlótól távol tartó keret megakadályozza ezt a problémát, és megkönnyíti az ágyba való bejutást és az ágyból való kijutást is.  Amennyiben érdekelné az André ágykeret és megtekintené a méreteit vagy illusztrációkat nézne róla keresse fel a butornap.hu weboldalt. Weboldalunkra látogatva megtekintheti elérhetőségeinket, valamint a kiszállítás részleteit is, hogyha éppen erre lenne kíváncsi.