Banner akkumulátor termékek olcsón!

A Banner akkumulátorokat Ausztriában készítik a legfejlettebb és legmagasabb minőségű technológiákkal, és ezek a Banner akkumulátorok rendkívül híresek szerte Európában és a legtöbb országban ezt az akkumulátort használják.

[wp_ad_camp_1]

A Banner akkumulátor termékek Linzben készülnek szigorú minőségirányítás mellett, és olyan híres autómárkáknak szállítanak, mint az Audi, a Jeep, a MAN, a DaimlerChrysler, illetve a VW. A Banner akkumulátorok is több típusban kaphatóak. A Banner Running Bull olyan autókhoz lehet jó megoldás, amelyek hosszú időn át igényelnek nagyobb energiát. Ebben a típusú akkumulátorban nincsen elektrolit a legújabb AGM technológiának köszönhetően.

A Banner Uni Bull egy gondozásmentes termék melynek 4 modellje 900 személygépkocsihoz is tökéletes választás lehet. Épp ezért szeretik annyira ezt a típust, mert 4 termék ára helyett csak 1-et kell megvásárolni. Ennél a modellnél már alkalmazták a szivárgás gátló gore-membránt. Variálható talprögzítő elemekkel így univerzálisan is alkalmazható. A vállalat már nagyon régen alakult, de sikerük az óta is töretlen, sőt a Banner márka az egyik vezető egész Európában. Nálunk, az alkatreszek.hu webáruházban minden kedves vásárló kedvére válogathat a jobbnál jobb Banner akkumulátorok sokaságában.

A Banner Power Bull legfőbb jellemzője a nagy indítóerő. Ezt a terméket kalcium-technológiával készítették el, és használható akár ázsiai és amerikai autókban is, nemcsak európai gépkocsikban. Amennyiben többet szeretne megtudni a Banner akkumulátorokról, vagy megtekintené a teljes akkumulátor kínálatot, erre lehetősége van az alkatreszek.hu weboldalra kattintva. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.