Michael Kors karóra webáruház

A Michael Kors márka Karl Anderson nevéhez fűződik. A márka manapság már világhírű, és a legnagyobb sztárok is büszkén viselik a Michael Kors karórákat, táskákat és ruhadarabokat is. A Michael Kors karórákat az igényes vonalak, az elegancia, és a minőségi formák jellemzik.

[wp_ad_camp_1]

A Michael Kors karóra kötelező kiegészítő mindenki számára, aki valamit is ad magára és a divatra. Webáruházunkban női és férfi Michael Kors karórákat is rendelhet, amelyek rendkívül magas minőségűek, és jó áron kaphatóak. A női karórák kínálatában kiemelkedik a Michael Kors Mini Runway Slim, amely nőies vonalakkal, rozé arany tónussal és letisztult kialakítással rendelkezik. Az óra extra bevonattak lett kezelve, szerkezete acél rozé arany tónusú tokban helyezkedik el. Szíja valamint csatja is acélból készült. Ez a karóra elegáns alkalmakra tökéletes választás lehet. Egy másik nagyszerű női karóra a Michael Kors Cooper, amely arany tónusú, és acél szíjjal rendelkezik. Számlapja és szíja is aranyszínű, a típusa analóg, szerkezete pedig fronográf.

A férfi karórák közül rendkívül népszerű a Michael Kors Gareth karóra, amely ezüst tónusú és fekete számlappal rendelkezik. Ez a stílusos és trendi karóra megfelelő lehet sporteseményekhez, elegáns alkalmakhoz és mindennapi viseletként is. Michael Kors Lexington karóra szintén stílusos darab, rozsdamentes acél tokban helyezkedik el a szerkezet, kerete pedig rögzített bordázott rozsdamentes acélból készült. Látogassa fel weboldalunkat, a divatorak-webaruhaza.hu weboldalt, ha további információkat szeretne olvasni a karórákról, vagy megtekintené a teljes kínálatot. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@divatorak-webaruhaza.hu e-mail címen. A karórák a luxus kategóriát képviselik, mégis kedvezményes áron kaphatóak weboldalunkon, a diavtorak-webaruhaza.hu-n.