A levendula és története

A levendula lehet egészen halványrózsaszín, színű  mint ahogy a „Loddon Pink” változat, lehet akár lila is, mint a „Hidcote” nevű változat, de létezik fehér színű változata is, mint a „Nana alba”.

[wp_ad_camp_1]

Levendula palánta értékesítés elérhető a pannonhalmilevendula.hu weboldalon ezért nézzen be bátran hozzánk ha ön is szeretne levendula értékesítéssel foglalkozni, hiszen mi segítünk. A levendula egy olyan félcserje amely a Földközi-tenger partvidékén őshonos, de Ázsia nyugati tájain és Kelet-Indiában is fellelhető. A levendulának összesen 21 változatát ismerjük, de a  természetgyógyászatban csak hármat szoktak ebből felhasználni. Európában a rómaiak voltak azok, akik elterjesztették a levendulát és a növény neve is tőlük ered, a „lavare” ige azt jelenti „mosni” és ez pedig arra utal, hogy a levendulát már az ókorban is a szépségápolásban használták fel. Az angol levendula esős időben megnőhet képes akár 80 centi magasra is megnőni, de a francia levendula maximum 30 centiméter magasságra nő meg. Az angol és a francia levendulának más az illatuk: a francia levendula parfümösebb, nőiesebb illatú, míg az angol levendula sokkal erősebb.

Amennyiben bővebb leírást és még több részletet olvasna a levendulafajtákról, az értékesítésről vagy a levendulák történelméről akkor nem kell mást tennie, mint rákattintani weboldalunkra a pannonhalmilevendula.hu-ra, és itt minden információt elolvashat majd a levendula készítményekről és a levendula előnyeit is megismerheti. Ha kérdések merülnek fel a levendula értékesítéssel, a levendula fajtákkal vagy az árakkal kapcsolatban, arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos  ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot és itt minden  kérdésére azonnali választ kap majd, csak forduljon hozzánk bátran.