A legolcsóbb VR szemüvegek

Aki egyszer kipróbálja a VR szemüvegeket, az biztosan otthonra is akar egyet, hiszen ezek a VR szemüvegek felejthetetlen élményt nyújtanak. Az alábbiakban egy kis segítséget nyújtunk az olcsó VR szemüvegek útvesztőjében!

[wp_ad_camp_1]

A legolcsóbb VR szemüvegek – Mielőtt még jobban belemennénk a témába, érdemes leszögezni, hogy a VR szemüvegekhez egy igen erős hardverre van szükség, különben a játék akadozni fog és annyi a játékélménynek. Ha szenzor is tartozik a VR szemüveghez, akkor szükség lesz helyre is, ugyanis ekkor a játékos lóbálja, mozgatja, hadonászik kezével. Ha nem áll rendelkezésre kellő nagyságú hely, akkor fennáll a sérülés veszély, valamint, hogy minden borulni fog a játékos körül. Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a VR szemüvegek nem túl olcsók, de azért találni köztük olyat, aminek megvásárlásához nem kell annyira mélyen a zsebbe nyúlni. Ezekkel a VR szemüvegekkel sincs semmi baj, bár ezek inkább ízelítőt adnak a virtuális valóságból. Ezek a VR szemüvegek így is tovább emelik a játékélményt!

Alsó kategóriás VR szemüvegek

Kezdjük a Samsung Gear VR szemüveggel, amit főleg használtan lehet olcsón beszerezni. Kontrollerrel együtt a 2019-es modell körülbelül 35-40 ezer forint. Viszont legalább egy Samsung S6-ra lesz szükség hozzá. A Google Daydream körülbelül 25 ezer forint, így az egyik legolcsóbb verzió. Ezért cserébe viszont nincs beépített hangszóró, valamint elég kevés helyen értékesítik Magyarországon. Az Oculus Go száz ezer forint, azonban azért kell megemlítenünk, mert ez önmagában is használható, valamint rengeteg játék található rajta. A no name termékektől mindenkit óvva intünk, ugyanis az esetek nagy részében ez zsákmacska, vagyis nem sül el jól. Ha viszont mindenképp ilyet akar, akkor érdemes az interneten alaposan utánanézni.