A legjobb utasbiztosítás kalkulátor az interneten!

Az utazás lemondása az előre kifizetett és vissza nem térítendő utazási díjakat téríti meg, ha az utazást előre nem látható körülmények, például betegség, sérülés vagy halál miatt lemondják.

[wp_ad_camp_1]

Utasbiztosítás kalkulátor vár mindenkit az axa-assistance.hu weboldalon, így pontosan megtudhatja, hogy önnek és családjának milyen egyedi utasbiztosítási ajánlatra lenne szüksége. Az utazás megszakítása előre fizetett és vissza nem térítendő utazási díjakat térít meg, akkor is, ha az utazás egy része kimarad, vagy az utazónak korábban haza kell térnie előre nem látható körülmények, például betegség, sérülés vagy halál miatt. A hurrikán és az időjárás problémák miatt szintén kaphat visszatérítést, ha a turista az esetleges időjárás miatt le kell mondja vagy meg kell szakítsa utazását. A terrorizmus okozta gondok miatt is adnak egy bizonyos összeget azoknak az utazókat, akiknek terrortámadás miatt le kell mondaniuk vagy meg kell szakítaniuk utazásukat.

Az orvosi okokból történő lemondás megtérítheti az utazó számára az utazás lemondását egy előre nem látható betegség, sérülés vagy az utazó, egy útitárs vagy egy nem utazó családtag halála miatt. A munka miatti útlemondás során visszaadhatnak egy összeget az utazónak, ha le kell mondania az utazását a munkával kapcsolatos, előre nem látható körülmények miatt. A sürgősségi orvosi ellátás is fedezve lehet a felmerülő orvosi vészhelyzet kezelésének költségeit tehát szintén odaadják. Az orvosi evakuálás fedezetet jelenthet egy utazónak a legközelebbi megfelelő egészségügyi intézménybe történő szállításához, ha az utazása során orvosi vészhelyzet áll fenn. További részleteket az ajánlatokról az axa-assistance.hu-n talál, ahol igénybe veheti utazási biztosítás kalkulátorunkat is méghozzá ingyenesen.