A Kovács Autószerviz Szegeden vár Önre

Ön is egy kiváló autószervizt keres gépjárműve számára? Olyan szerelőkre van szüksége, akik magas szakmai tudással és sok éves tapasztalattal rendelkeznek, és akiknek nincs lehetetlen feladat, ha autójavításról van szó? Akkor Önnek is a Kovács Autószervizre van szüksége, amely Bosch műszerekkel felszerelve Szegeden várja azokat a gépjármű tulajdonosokat, akiknek fontos a minőségi és gyors kiszolgálás.

[wp_ad_camp_1]

A legjobb autószerviz Szegeden vár Önre is. Ez az autószerviz pedig nem más, mint a Kovács Autó, ahol a szerelők folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt azért, hogy a legújabb gépjárműveket is a lehető legnagyobb szakértelemmel tudják megjavítani. Legyen szó akár csak állapotfelmérésről, olajcseréről, vagy esetleg fékszervizről, akkumulátorcseréről, az biztos, hogy a szolgáltatásainkkal meg lesz elégedve. Mindemellett nálunk akár autómosó szolgáltatást is igénybe vehet, alkatrészboltunk pedig valóban minden igényt ki tud elégíteni. Műszaki vizsgáztatást is akár egy nap alatt is vállalunk, de persze minden egyéb feladatot is rövid határidővel tudunk elvégezni, hiszen tudjuk, hogy mennyire fontos az ügyfelek számára, hogy minél előbb újra vezethessék az autójukat. Nagyobb megrendelés esetén pedig folyamatosan akciókkal is kedveskedünk az ügyfeleink számára.

Amennyiben tehát Ön is egy valóban minőségi autószervizben szeretné megjavíttatni vagy éppen állapotfelmérést végeztetni, akkor válassza a Kovács Autó szervizét! Árainkat megtekintheti weboldalunkon, a ka-autoszerviz.hu-n, ahol az adott űrlap kitöltése által azonnal időpontot is kérhet tőlünk. Ezen felül elérhet minket a +36 62 554 013-as telefonszámon és a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen is. Személyesen megtalálhat minket Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 85. szám alatt.