Gépi hímzés ötletek online!

Amennyiben az ön cégének igényes emblémákra, illetve logókra lenne szüksége, akkor ennek a legigényesebb formája mindenképpen a gépi hímzés, amelyet cégünk a Profireklám igazán kedvező árakon vállal. Gépi hímzéssel elegánssá és különlegessé varázsolhatja akár céges egyenruháit is, hiszen nincs is szebb egy hímzett ingnél. A hímzett ruhadarabok továbbá nemcsak exkluzívak, de igazán divatosak és esztétikusak is. Bővebben a profi-reklam.hu weboldalon olvashat ezekről.

[wp_ad_camp_1]

Itt megtalálja a legkülönlegesebb és legextrémebb gépi hímzéses ötleteket is, ráadásul cégünk minden munkára 1 éves garanciát vállal. Az ön cége sokkal elegánsabb és exkluzívabb lehet, ha gépi hímzéses egyenruhát hordanak az alkalmazottak, ráadásul mindig nagyon jó céges ajándék a hímzett sapka vagy póló. Minden vállalkozásnak elengedhetetlen a reklámozás, mi pedig a gépi hímzéssel is segíteni tudunk ebben, így cége jobban tud majd terjeszkedni. Ha 50 db felett szeretne rendelni, akkor személyre szabott ajánlatot kell kérnie ügyfélszolgálatunktól. Cégünk a következő termékekre vállal hímzést jelen pillanatban: szabvány, kötény, fürdőköpeny, törölköző, munkaruha, sapka, illetve póló és ing.

Mi igazán magas minőségben készítjük el az egyedi mintákat, hímzéseket, ezért érdemes minket választania. A gépi hímzés előnye például a matricákkal szemben, hogy ezek rendkívül tartósak, és soha nem kopnak le vagy fakulnak ki. A gépi hímzéshez szükségünk lesz egy grafikus vagy digitális rajzra a logóról, vagy esetleg egy nagyon magas minőségű pdf. file-ra. További információkért és bővebb leírásért nem árthat fellátogatni weboldalunkat a profi-reklam.hu-t, hiszen itt minden részletet elolvashat a hímzésekről. Amennyiben kérdéseket tenne fel ügyfélszolgálatunknak, akkor csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@profi-reklam.hu e-mail címen.