13 kerület új építésű lakások páratlan kilátással

Egy új építésű ingatlan megvásárlása minden esetben egy hosszú távú nagy beruházásnak bizonyul, amely döntést nem mindig egyszerű meghozni. Nagyon fontos és jól átgondolandó döntés ez, hiszen befolyással lehet az életünkre.

[wp_ad_camp_1]

A 13 kerület új építésű lakások szempontjából kiváló lehetőségeket kínál. Mindig legyen szem előtt az, hogy hova melyik kerületbe költöznénk legszívesebben. Nos a 13. kerület egy olyan város része Budapestnek, ahol igazán mindent megtalál a mindennapi kényelemhez. Óvodák, iskolák, játszóterek, orvosi rendelő, kisboltok és szupermarketek, kávézók és éttermek, de még a rakpart is biztosítják, hogy minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelő tevékenységet. Az újonnan épülő Pannonia ház hatezer négyzetméteres alapterületen biztosítja a nagycsaládosok és párok számára is a komfortot a tágas és napfényes lakásaikkal. Összesen 231 lakás épül, 40 és 120 négyzetméter között, így garantáltan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet az Újlipótvárosi épületünkben. Exkluzív környezetben, lenyűgöző kilátásban és a mindig áhított kényelemben lehet része, ha új építésű lakást vásárol a Pannónia házban.

Újonnan vásárolt otthonában a legmodernebb hűtő-fűtő rendszer és gépészet gondoskodik a kényelemről a kor elvárásainak megfelelően. Az épületen belüli akadálymentes közlekedést a három lépcsőház és dupla liftek biztosítják, ugyanakkor a lakosok nyugalmát és biztonságát a non stop működő biztonsági szolgálat és kamerarendszer őrzi. A Pannónia ház utca- és pinceszintjén is teremgarázs található, ahol nem csak autóját tudhatja biztonságban, de biciklijét is őrzött tárolóban helyezheti le. Keressen minket mihamarabb a +36 20 366 3660 telefonszámon, tapasztalt és kedves kollégáink várják hívását.