Videóbeszámoló egy folyó hajójáról

Manapság rengeteg ember keres olyan munkát, ami teljes mértékben nemcsak pénzügyileg kifizetődő, hanem amit úgymond kihívásnak is tekinthet és örömmel végezheti. Ha ön ezt a kihívást a tengerjáró-és folyami hajón vendéglátásban vagy a szállodaiparban találja meg, akkor nincs más dolga, mint felkeresni profi munkaközvetítő cégünket a CREW AGENCY KFT- ét! Munkaközvetítőink segítségével biztos, stabil, jól fizető és hosszútávon megbízható munkát találunk az ön számára. Segítünk a kiutazásban, vízumok, orvosik, biztonsági tanfolyamokon keresztül a „returning crew” papírjainak intézéséig. Ez egy kihagyhatatlan lehetőség azok számára, akik egyrészt valami ujjat, másrészt pénzt, maradandó élményeket szeretnének átélni életükben.

[wp_ad_camp_1]

Roland videóbeszámolója a 2014-es szezonról, egy a sok közül, ami rámutat ennek a munkának a szépségeire. Roland a munka mellett, szabadidejében készítette ezt a kis összefoglaló videót „Vitorlázás Európában” címmel, azok számára, akik még csak fontolgatják az ilyen vagy ehhez hasonló munkák vállalását. A videóban megannyi természet adta gyönyörűséggel találkozhatunk, mely segít megláttatni velünk, hogy mit is nyerhetünk egy ilyen munka vállalásával. Nagyobb világszemléletet, maradandó élményeket és új embereket megismerve nyitottabbak lehetünk a világ felé. Ezért is, hogyha úgy érezzük, szeretnénk kipróbálni ezt az életstílust, tudatában annak, hogy mint bárhol máshol nem minden fenékig tejfel, nehézségek adódhatnak ennél a munkánál is. De itt a maradandó élmények azok, melyek ösztönzőleg hatnak az emberekre.

A CREW AGENCY KFT munkatársai segítenek, önnek abban, hogy megtalálja akár a vendéglátó vagy éppen szállodaiparban az önhöz legjobban illő, jól fizető munkát. Közvetítésükkel segítenek a teljes körű ügyintézésben, képességeit felmérve megfelelő pozíciót találni. Amennyiben elnyerte tetszését, ne késlekedjen!