Uganda utazás pénztárcakímélő áron!

Ha gorillákat szeretne  látni, akkor látogasson el Ugandába, a Bwindi Nemzeti Parkba és a Budongo-erdőbe még akár csimpánzokat is láthat. Ugandában bátran raftingolhat a Níluson, és láthat szebbnél szebb elefántokat, vízilovakat, és többféle madarat is. Uganda különleges úticél azok számára, akik szeretnék látni Afrika növény- és állatvilágát. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Uganda utazás az utazzafrikaba.hu weboldalon érhető el méghozzá pénztárcakímélő áron, ezért ha ön is régóta álmodozik már arról, hogy egyszer eljut Ugandába, akkor itt a helye nálunk. Uganda sokkal biztonságosabb a szomszédos Kenyához képest, hiszen nagy településből csak nagyon kevés van, a vidékeken pedig sem zsebtolvajlásra, sem másféle bűnözésre nem kell számítani, hiszen az ugandai emberek igen  vendégszeretők. A kisebb városokban generátorról, vagy alternatív energiák felhasználásával történik az áramellátás kivéve a fővárost. Ami az éghajlatot illeti, az az év minden napjában igazán kellemes, általában 24 és 28 fok között mozog a hőmérséklet az év minden szakaszban, bár októberben és áprilisban van néhány esős periódus.

Amennyiben Ugandába látogatna, úgy kötelező lesz a sárgaláz oltás, valamint a malária megelőzése miatt is ajánlott különböző készítményeket szedni, főleg az esős időszakokban. Amennyiben további információkat szeretne megtudni Ugandáról, az árakról, vagy esetleg videókat tekintene meg az utazásról, akkor erre is van lehetősége csak keresse fel az utazzafrikaba.hu weboldalt, hiszen itt mindent megtudhat majd. Ha netán kérdések merülnének fel az ugandai utazással, az árakkal, vagy a férőhelyek számával kapcsolatban, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 20 541 0757 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@utazzafrikaba.hu e-mail címre.