Tanuld meg, hogyan érdemes a férfi parfümöket használni!

A férfi parfümök alkalmazása során hasonlóképp kell eljárni, mint a női parfümöknél. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan hogyan érdemes alkalmazni a parfümöket. Az alábbiakban eláruljuk mire érdemes figyelni, hiszen elképzelhető, hogy eddig te is rosszul használtad.

Férfi parfümök használatára pontosan ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a női típusokra. Ennek ellenére mindkét nem hajlamos elkövetni ugyanazokat a hibákat. Mielőtt még elkezdenéd magadra permetezni a kiválasztott parfümöt, javasolt gondoskodni arról, hogy a bőröd kellőképp hidratált legyen. Ez különösen a szabadban, fizikai munkát végző férfiak esetén szokott problémás lenni. A száraz bőr beszívja a parfümöt, mivel folyadék hiányos, így a parfüm illata kevésbé lesz intenzív és hosszan tartó. Emiatt mindenképp gondoskodni kell a bőr kellő hidratáltságáról, valamint nem árt, ha nedves bőrön alkalmazod az illatot, például a zuhanyzást követően. A legjobb, ha az úgy nevezett lüktető pontokra permetezed a parfümöt. Ezek a pontok a térd és a könyök hajlat, mellek közti rész, csukló és halánték.

Ahova semmiképp sem javasolt permetezni, az a ruha. Ezt a hibát rengetegen követik el, annak érdekében, hogy az illat minél jobban érződjön. Ezzel viszont egyáltalán nem jársz jól és nem fog annyira érződni az illat, mint azt szeretnéd. Ellenben könnyen tökre teheted a ruhádat, mert például nem tudod kiszedni a foltot az anyagból. Némely összetevők komoly foltokat hagynak az anyagban. Éppen ezért az említett pulzuspontokon használd a parfümöt a ruha helyett. Ha még nem találtad meg a számodra tökéletes illatot, akkor érdemes a probeauty.hu webáruház kínálatát megtekinteni. Az online vásárlás rendkívül kényelmes és gyors alternatíva.