„Táltos futás” a Zsályaliget Hotel és Kalandparkban

Pogány történetében viszonylag nagy volumenű rendezvénynek adott helyszínt a Zsályaliget Hotel és Kalandpark nemrégiben. A „Táltos futás” idén harmadik alkalommal került megrendezésre, és az akadályokkal tarkított útvonal a Zsályaligettől indulóan a külterületen kialakított 7 kilométer hosszú akadálypályán vezette végig a több mint 260 regisztrált résztvevőt.

[wp_ad_camp_1]

A „Táltos futás” rendezvény gazdája, Lipcsik Zoltán elmondta, hogy egyrészt a Pogány önkormányzata részéről érkező kedvező fogadtatás miatt választották ezt a helyszínt, másrészt mert nincs hasonló verseny a környéken, és szerettek volna a környék versenyző kedvű jelentkezőinek is lehetőséget adni, hogy felmérhessék ügyességüket a versenypályán.

A Zsályaliget ideális helyszínnek bizonyult a verseny bázisának kialakításához és a szervezés lebonyolításához, amelyet Kránitz Ákos, az intézmény vezetője is támogatott.

Dr. Zsuffa Ákos, a Zsályaliget Hotel és Kalandpark többségi tulajdonosa is részt vett a rendezvényen és elmondta, hogy örömére szolgál, hogy megöltődik a helyszín élettel és tartalommal. „Örömmel látom, hogy vendégeink jól érzik magukat, és ez számomra a fontos” – mondta el, miközben kifejtette, hogy az alkalom lehetőséget ad felmérni, hogy mi az, ami jól működik, és mi az, amin esetleg még változtatni kellene, hogy mindenki számára igazi élményparkká válhasson a Zsályaliget.