Szürke kanapé, a nappali központi eleme

Akárcsak a divatban, úgy a lakberendezés terén is vannak bizonyos színek, melyeket előszeretettel használnak és láthatólag nem mennek ki a divatból. Ilyen a szürke szín is, mely a legtöbb ember által lebecsült. Sokan az élénk vagy a pasztell színeket szeretik, ugyanakkor a szürke színnek is számos előnye van, akár nagy méretű bútorokon is, mint a kanapé!

[wp_ad_camp_1]

Szürke kanapé első hallásra meglehetősen unalmas bútordarabnak hangzik, azonban pár sikkes kiegészítővel kiválóan fel lehet dobni, ráadásul nagyon sok előnye van ennek a választásnak. A szürke sokak által alábecsült szín, holott akárcsak a fekete, nagyon sok színnel párosítható. A fehérrel különösen kontrasztos, mely vonzza a tekintetet és tetszetős. Viszont annak érdekében, hogy minél sikkesebb legyen az összkép, ha a szoba két uralkodó színe a fehér és a szürke, akkor érdemes pár színes kiegészítővel feldobni a helyiséget. A szürke előnye, hogy egyáltalán nem tolakodó, ugyanakkor nagyon látványos tud lenni, ha megfelelő kiegészítőket használ. A szürke világos árnyalatai igazán divatosak, viszont a sötétebb árnyalat nagyon elegáns hatást nyújt. Kis méretű helyiségekbe a világos szürke árnyalat az ideális, míg a nagyobb méretű nappaliban a sötét szürke kanapé is jól mutat!

A szürke kanapé mindenképpen jó döntés, olyanok számára, akik nem elég bátrak, hogy élénk színeket használjanak és nincsenek otthon a lakberendezés területén! A szürke akár nagy méretű bútorokon is jól mutat, így például a kanapén, mely a nappali központi eleme. Ráadásul a szürke kevésbé koszolódik, mint például a fehér vagy a pasztell színek, így kisgyermekes és kutyával rendelkező családok számára is egyaránt ideális! Ha szeretnél szürke kanapét vásárolni, akkor látogass el a dodo.hu webáruházba és tekintsd meg a kínálatot!