Szórakoztató bohóc műsor születésnapokra

Az Ön életében is eljött a pillanat, amikor kisgyermekének megtartaná az első, igazi születésnapi buliját? Elkészíti a tortát, megveszi az ajándékot és színesen kidekorálja a lakást. Valami azonban hiányzik. Méghozzá a terv, hogy hogyan fog lekötni egy csapat óvodás gyerkőcöt.

[wp_ad_camp_1]

Bohóc műsor a menő mostanában. Hogy miért? Azért mert csodás élményt biztosít a csöppségek számára. Interaktív szórakoztató gyerek műsorok, lufihajtogatás, zsonglőrködés és temérdek nevetés lehetősége várja Önt! Győződjön meg róla www.nokedlibohoc.hu weboldalon. A szórakozásért felelős Nokedli bohóc a gyermekek kedvence és messze földön a legmókásabb vendég a zsúrokon. Szervezze meg gyermekének a legemlékezetesebb születésnapi party-t. Minden korosztály számára külön kialakított és megszervezett bohóc műsor rendelhető. A legkisebbek számára tengernyi lufifigurával, sok szép énekkel, mondókával és játékkal készül Nokedli.

A bohócok és lufik világa viszont nem csak a picuriké. Adott a lehetőség, hogy az idősebb korosztályú gyermekek számára is rendkívül szórakoztató születésnapot szervezhessen otthonában. Ajándékozzon vetélkedőkkel, játékokkal, óriás buborékokkal és lufifigurákkal kiszínezett élményt gyermekének. A kicsik el lesznek ragadtatva a fantasztikus bűvész és zsonglőr produkcióval, melybe gyakran a kisközönség is be van vonva. Az Ön számára is van egy meglepetés! Amennyiben rendszeresen követi a weboldalt és elég szemfüles, akkor bizony rátalálhat a kedvezményekre és akciókra. Különleges, egyedi igényekre és kérésekre is lehetőség van. A bohóc műsor felépítéséről és annak megrendelésének részleteiről tájékozódjon a fent említett weboldalon vagy hívja személyesen Nokedli bohócot a +36(70) 277 24 50 telefonszámon.