Színvonalas sofőr állás

Sofőr állásaink között talál a General Flex Transport nevű cégnél is: Logisztikai szolgáltatásaink hálózatának köszönhetően megtaláljuk a legrelevánsabb megoldást a legszokatlanabb esetekre is. Legyen ez konténerszállítás, WAB-szállítás, speciális szállítás, élelmiszer-kiszállítás, expressz kézbesítés stb. A logisztikai szolgáltatáshoz és a szállításhoz hasonlóan mi is felelősek vagyunk az áruk és szolgáltatások szállításáért, a kiskereskedelemért és a kiszervezésért.

[wp_ad_camp_1]

Sofőr állás vár minden érdeklődőt a soforallasok.com weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt jobbnál jobb állásokba ütközhet. Kiemelkedő minőségű, rugalmas, innovatív, egyedi igényeknek megfelelő cégünk várja a munkaerőt. Fő tevékenységünk a belföldi áruszállítás és a nemzetközi fuvarozás. 2014 óta ezeket az üzleti szegmenseket sikeresen kiegészítették és kibővítették az ömlesztett áruk szállítási közvetítésével, valamint a szállítmányozással. Fő tevékenységünk a szállítási közvetítés és a szállítmányozás. Több mint 40 állandó alvállalkozóval dolgozunk. Ezért nagy mennyiségeket rendkívül gyorsan és rugalmasan mozgathatunk. Cégünk filozófiája az, hogy ügyfeleink igényeit gyorsan és következetesen kielégítsük.

Mottónknak megfelelően: Szállítási megrendelését pontosan, megbízhatóan és gyorsan hajtjuk végre. Ennek során támaszkodhatunk erős alvállalkozói hálózatunkra, ezáltal lehetővé téve számunkra, hogy alkalmazkodjunk az idényjellegű feladatokhoz is (pl. gabona, műtrágya). A szállítási szolgáltatási szektorban nemcsak kompetenciánkkal és technikai tudásunkkal nyűgözünk le mindenkit, hanem az 1A logisztikai menedzsment révén is. Cégünk Európa-szerte vonzó, mivel különösen rugalmasak és gyorsak vagyunk. Ezt a pontos tervezés, strukturált belső folyamatok és a logisztika, valamint a szállítási megoldások területén szerzett tudás teszi lehetővé. További információkért nézzen be a soforallasok.com weboldalra.