Sport műfű pálya: vajon tényleg annyira jó, mint mondják?

Hogyha valaki meghallja magát a műfű kifejezést, egyből szkeptikus lesz, és ilyen kérdések jutnak az eszébe: vajon tényleg ugyanannyira jó, mint a rendes gyep? Ez főleg akkor fordul meg az ember fejében, hogyha sportolásról van szó, mert ebben az esetben elengedhetetlen a talaj minősége.

[wp_ad_camp_1]

Ha sport műfű pályáról beszélünk, akkor teljesen jogos ez a kérdés. Tudjuk ugyanis, hogy a futballhoz használatos gyep puha, a kertekben használatos műfű pedig ehhez képest kemény. A legtöbb embernek ezért vannak aggályai ezzel kapcsolatban. Azonban meg kell nyugtatnunk őket: azok a műgyepek, amelyeket sportpályák lefödésére lehet kapni, nem egyeznek meg azokkal, amelyeket a magánházak udvaraira tesznek! Már több fajtát is gyártanak ezekből, ráadásul el is lehet menni, és megnézni, hogy az embernek épp melyik fajtára van szüksége. Az is sokat számít a válogatásban, hogy milyen felületre helyezzük a műfüvet. Hogyha nagyon keményre, akkor tanácsosabb a puhát, ha pedig nem túl keményre, akkor tanácsosabb a keményebbet választani.

Akármelyik mellett is dönt az ember, tudnia kell, hogy nagyon megéri, hiszen egyáltalán nem szorul majd különösebb ápolásra. A természetes gyepet folyton gondozni, locsolni, öntözni, gyomtalanítani, trágyázni és nyírni kéne, ez viszont évekig úgy marad, ahogyan lerakták oda. Ráadásul megvásárlása sem olyan költséges, mint gondolnánk! Látogasson el a www.zoldmufu.hu weboldalra és nézzen körül széleskörű kínálataink között! Ha további kérdése lenne az itt található Zöldműfű Kert-Sport-Szabadidő branddel kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az info@zoldmufu.hu e-mail címen, vagy ha úgy egyszerűbb Önnek, akkor tárcsázza be a +36 (30) 3375-363-os telefonszámot. Biztosra veheti, hogy munkatársaink segítenek majd Önnek bármely hasonló jellegű kérdésben.