Shimmeez Simiflitter plüss figura 35cm 4 féle színben kapható

A legtöbb kisgyerek szereti az aranyos pihe-puha plüss állatokat. Hiszen bárhova magukkal vihetik, illetve még alvótársnak is jó lehet. Amennyiben szeretné meglepni a gyermekét egy igazán különleges plüss állatkával, akkor tartson velünk.

[wp_ad_camp_1]

Shimmeez Simiflitter plüss figura 35 cm 4 féle színben és mintával rendelhető. Annyira szórakoztatóak, hogy kedvünkre változtathatjuk a színüket, hogy a gyerekek akár egész napokat eljátszhatnak velük. A simis ruhaneműk és kiegészítők most igen nagy teret hódítanak, hiszen a gyerekek ódáig vannak értük. Amennyiben szeretne a gyermeke kedvében járni és egy igazán nagy mosolyt csalni az arcára, akkor ezek a plüss figurák igazán jó választás lehetnek. Azok a gyerekek, akik egyszer meglátják ezeket a figurákat első perctől kezdve nagy rajongással fogadják őket. Ennek köszönhetően tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, vagy bármilyen más alkalomra. A plüss figurák egy új generációját hozzák el ezek a játékok, melyre az újunkkal akár a kedvünk szerint rajzolhatunk.

A figurák között megtalálható 4 különböző állatka, melyek a következők: egyszarvú, bagoly, kutyus és maci. Amennyiben szeretné meglepni a gyermekét egy ilyen különleges plüss figurával, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, ahol a webshopunkból pár kattintás által meg is rendelheti a legszimpatikusabb figurát. A honlapunkat a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találja. A megrendelt termékeket akár már 1-3 munkanap között kiszállítjuk a megadott lakcímre. Minden további információ érdekében keressen fel bennünket a következő telefonszákon: +36 70 93 33 708, +36 70 64 96 396. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk csakis minőséges termékeket talál.