Samsung Galaxy S7 Edge tok kedvezményes áron

A Samsung Galaxy S7 Edge manapság egy nagyon közkedvelt telefon, ami nem is csoda, hiszen igazán magas minőségű, tökéletesen működik, ráadásul nagyon esztétikus is. Azért, hogy magas minősége sokáig megmaradjon, mindenképpen érdemes egy tokra szert tenni, ami védi telefonunkat a kopástól, ütéstől és egyéb sérelmektől. Bővebben ezekről a phonebox.hu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Samsung Galaxy S7 Edge tok igazán alacsony áron kapható a phonebox.hu weboldalon. A Chrome Grey telefontok kristálytiszta hátlappal rendelkezik, élei pedig krómbevonatosak. A tok fokozottan ellenálló TPU anyagból készült, és külső behatásra nem is kopik le a bevonat. Ez a telefontok felsőfokú eleganciát biztosít, ezért megéri ezt választani. Cégünk erre is, mint minden más telefonra garanciát vállal, és a kiszállítást akár 1 munkanap alatt biztosítani tudjuk. A Slim Smoke egy füstszínű átlátszó tok, amely nyúlásbiztos magas minőségű TPU anyagból készült és tökéletesen védeni tudja a telefon minden sarkát, a hátlapot, és a kiálló objektívet is. Felülete ujjlenyomat taszító nano bevonattal kezelt felülettel van megoldva.

A Chrome Gold tok egy szintén krómozott élű, arany színű átlátszó hátlap, amely fénytörés mentességet biztosít, így a készülék eredeti fénye mindig megmaradhat. Erősített, rezgésnyelő TPU szilikonból készült, bevonata pedig teljesen kopásbiztos. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről az igazán kiváló telefontokokról, mindenképpen látogassa fel bátran weboldalunkat a phonebox.hu-t, hiszen itt a teljes tok kínálat is elérhető mindenki számára. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik termékünkről, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a 0617932271 telefonszámon, vagy töltse ki a weboldalunkon levő űrlapot amelyet a Kapcsolat menüpont alatt találhat meg.