Porszívó széles kínálatban elérhető online

A nagy hatékonyságú részecskelevegő-szűrés (HEPA) hatékonyan távolítja el az allergéneket, például a háziállatok szőrét és a port a vakum kipufogóból. Egyesek többszöri használatra terveztek, másokat pedig rendszeresen cserélni kell. A porzsákos porszívók csökkentik a szennyeződéssel, porral és háziállatszőrrel való érintkezést, különösen hasznosak, ha allergiát okoz önnek. A zsák anyaga kiszűri a por nagy részét a vákuum kipufogójából, és a vákuumban további szűrők is lehetnek a levegő további tisztítására.

Porszívó online várja a citidepo.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és válogasson kedvére a jobbnál jobb porszívók között amelyeket néhány kattintással megrendelhet. A porzsák nélküli porszívók a szemetet gyűjtőedényben vagy csészében gyűjtik össze, és szűrőkre támaszkodva tisztítják meg a port a kipufogóból. A vákuum ürítéséhez ki kell dobni a törmeléket a szemetesből. Ezekhez a modellekhez nem kell táskákat keresnie vagy vásárolnia, de előfordulhat, hogy több szűrőt kell tisztítani vagy cserélni. A ciklonos hatású porzsák nélküli porszívók egy hengeres vagy kúp alakú kamrába – a ciklonba – juttatják a levegőt, hogy a szennyeződéseket és a porszemcséket a gyűjtőedénybe sodorják. Az eljárás segít fenntartani a szívást azáltal, hogy csökkenti a szűrőket eltömítő törmeléket és csökkenti a légáramlást. A multiciklonos modellek további, kisebb ciklonokat használnak, hogy távol tartsák a finomabb részecskéket a szűrőktől.

A tisztítófej-magasság opciók segítségével a porszívót különböző padlótípusokhoz konfigurálhatja. A kézi beállítás lehetővé teszi a tisztítófej felemelését vagy leengedését csupasz padló és különböző típusú szőnyegek esetén. Az automatikus magasságállítással rendelkező porszívók érzékelik a felületet, és ennek megfelelően állítják be a tisztítófejet. Bővebb leírásért és további információkért nézzen be a citidepo.hu weboldalra és itt mindent megtalál.