Pontosan mi is a brazil gyanta?

A brazil gyanta egyik legnagyobb kozmetikai trendek egyike, amelyet az intim gyantázás egyik legjobb fajtájának minősíti sok szakember. A szőreltávolítási módszer úttörője jelen pillanatban, amely nagyban megkönnyíti a gyantázást és lényeges fájdalom mentesebb is.

[wp_ad_camp_1]

A brazil gyanta eltávolítja az összes szőrt a bikinivonal területéről (felső, oldalsó és elülső rész), valamint a hátsó nehezen hozzáférhető területeken is. Bármely olyan eljárás, amely megköveteli a szőrtüszők eltávolítását, kellemetlen élménnyel jár, de a brazil gyanta azért közkedvelt mert sokkal fájdalommentesebb a hagyományos gyantázásnál. A kezelést követően a bőr nem irritálódik és nem pirosodik ki, ugyanis a gyanta csak a szőrszálakra tapad, sőt ápolja is a bőrt a benne megtalálható Maracuja olajnak köszönhetően. A brazil gyantával való intim szőrtelenítés ajánlott a nőknek és a férfiaknak is egyaránt. Nincs kellemetlen égő érzés és a láthatatlan, bőr alatti szőröktől is képes megszabadítani a vendégeinket! Akkor is ajánlott kezelés ez, ha érzékeny bőrrel rendelkezik, hiszen hatékonyan tünteti el a szőrszálakat, úgy hogy közben ápolja is a bőrt. Az egyik nagy előnye, hogy nem kell hozzá nagy hőmérséklet hogy felkenhető legyen és bármilyen területen egyszerűen alkalmazható, akár a kar, a láb, a hát, a mellkas vagy az intim területeken is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, ez a csaknem fájdalommentes intim gyantázás látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu  weboldalra, ahol tovább tájékozódhat az eljárásról és a brazil gyanta előnyeiről is. Foglaljon időpontot telefonon a +36 (70) 609 8046 számon Budapesten vagy Nyíregyházán és próbálja ki, mert garantáltan nem fog csalódni az eredményben. Készüljön a nyári szezonra egy intim szőrtelenítéssel, amely Brazil gyantával történik, hogy közérzete jó legyen ha a strandra megy vagy napozni a vízpartra. A legjobb választás a Brazil gyanta, ha szőrtelenítésről van szó, ezért ne habozzon felkeresni minket, mert most kedvezménnyel gyantáztathat magasfokú szakértelemmel rendelkező kollégáinknak köszönhetően.