Pikmi Pops nyuszi nagy szett

Minden gyermek szereti a nyalókat, ám a meglepetéseket még jobban. Talán nem is gondolná első pillantásra, hogy ez nem egy átlagos nyalóka. De mikor kibontja, ott találja a csodás plüss állatokat.

[wp_ad_camp_1]

Pikmi Pops nyuszi nagy szett most kedvező áron megvásárolható a honlapunkon. A kínálatunkban megtalálja a legújabb Pikmiket, melyek a nyalókák belsejében rejtőznek és csak arra várnak, hogy rájuk találjanak. A Pikmik imádnak ajándékozni és meglepetést okozni, az ő országuk erről szól. Nálunk sosem lehet tudni, hogy éppen kivel, mikor és hol futhatsz össze és éppen melyik Pikmi merre rejtőzik. Számukra az a legfontosabb, hogy örömet okozzanak, így mindig arra törekszenek, hogy újból meglepjék a kisbarátjukat. A Pikmik annyira cukik, hogy muszáj összegyűjteni az összes darabjukat. Erre nyújt nagyon jó lehetőséget a nyalókában található gyűjtő füzet. A gyűjtőfüzetbe bejelölhetjük, hogy melyik plüss figurával rendelkezik és még melyiket szeretnénk megszerezni. Kisebb és nagyobb méretben is megtaláljuk őket, így bárhova könnyen magunkkal vihetjük.

A külső tapintásuk nagyon pihe-puha így még alvótársnak is tökéletesek. Minden Pikmi egyedi külsővel és névvel rendelkezik, így garantáltan nem fogod összekeverni őket. Amennyiben felkeltettük az érdeklősét, akkor kattintson a www.jatek-webarhaz.hu honlapjára, ahol a teljes kínálatunkat megtalálja. A széles kínálatunk között külön szeretném felhívni a figyelmét az árengedménnyel rendelkező darabokra. Bármilyen kérdéssel rendelkezik vagy további információra van szüksége, akkor a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámon elérhet bennünket. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen számunkra a gyermeki mosoly a legfontosabb! Kellemes időtöltést kívánunk!