Orosz nyelvtanfolyam mindenkinek!

Két fő kihívás van az orosz nyelv megtanulásakor, és a cirill ábécé nem tartozik ezek közé – kis odaadással e 33 betű megtanulása nagyon könnyű. A betűk legtöbb formája megegyezik vagy hasonló a latin alakokhoz, ezért csak át kell állnia arra, hogy az agy hogyan társítja a betűket bizonyos hangokhoz.

[wp_ad_camp_1]

Orosz nyelvtanfolyam vár mindenkit az up2you.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és itt mindent megtudhat a nyelvtanulásról és a nyelviskola árairól. A nehézségeket inkább néhány nyelvtani szabály okozza, nevezetesen a deklinációk, valamint az igék tökéletes és imperfektív formái. Most hülyeségnek hangzik, de később lesz értelme. Ennek ellenére ezeket az akadályokat még mindig könnyebb legyőzni. Ez kétségkívül meglehetősen szubjektív kijelentés, de a tudományos igazság röge: az emberek többsége vonzónak találja a magánhangzók sokféle változatával rendelkező nyelveket. Az olasz nyelv például az A, E, I, O, U magánhangzókkal és a jellegzetes kettőshangzókkal rendelkezik. Ez az egyik oka annak, hogy az olasz annyira dallamosan hangzik a külföldiek számára. Az orosz ugyanilyen – még akkor is, ha nem kap nagy elismerést érte. Bónuszként ez a szláv nyelv elképesztően rengeteg mássalhangzóval rendelkezik, és magával ragadó zenei minőséget teremt. Csak hallgassa meg a Vörös Hadsereg kórusát gazdag példaként. Nem vagyok énekes, de amikor oroszul beszélek, úgy érzem, mintha valóban hordozhatnék egy dallamot!

Tény, hogy az orosz második nyelvként sokkal kevésbé népszerű, mint például a mandarin – egy másik nyelv, amelyet még nehezebb megérteni az angolul beszélők számára. Ez az alacsony népszerűség szégyen, mert számos gazdasági lehetőség kínálkozik jelenleg Oroszországban, Kelet-Európában és Közép-Ázsiában. További részletekért és a nyelvtanulás információiért bátran keresse fel az up2you.hu weboldalt és itt mindent megtalál.