Önterülő aljzatkiegyenlítés a legjobb eszközökkel

Az önterülő keverék polimerben gazdag, nagy szilárdságú, egyrészes, önsimító újraburkoló amely ideális az egyenetlen vagy sérült betonpadlók simításához. Rendkívüli kopásállósággal rendelkezik, így első számú választás ipari és háztartási környezetben. Korai szilárdsági fejlődése tökéletes aljzatot jelent az epoxigyantával történő bevonáshoz.

[wp_ad_camp_1]

Önterülő aljzatkiegyenlítés vár mindenkit az epo-trend.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg az önterülő aljzatkiegyenlítés teljes leírását.  Az önterülő keverék tökéletes megoldás az egyenetlen betonfelületek javítására. A termék könnyen keverhető és nagyon jól használható egy egyszerű önthető alkalmazással, amely erős és megbízható felülettel gyorsan megkeményedik. Nagy felület felújításakor a termék szivattyúval is alkalmazható a sima és egyenletes felületre, valamint az erős aljzatokra. A termék magas kopásállósága miatt ideális az erősen forgalmas területeken, például raktárakban, gyárakban, valamint a garázs padlóin. Akár 36 óra múlva is ellenáll a nehéz targonca forgalomnak.

Az anyag kizárólag belső használatra szolgál, és ideális epoxigyantával történő bevonáshoz, ahol vonzó felületre van szükség, vagy epoxi csúszásgátló festékkel, ahol jobb csúszásállóságra van szükség. Az önterülő keverék felvitele előtt elő kell állítani az epoxi alapozót, amelyet a kemencében szárított adalékanyaggal kb. 1 kg/m2-nek elegendőnek kell lennie a terület teljes lefedéséhez. Öntsön megfelelő mennyiségű tiszta, hideg vizet egy nagy vödörbe, és fokozatosan adja hozzá a terméket, miközben folyamatosan keveri a rögzített keverőlapáttal. További részleteket az epo-trend.hu-n talál, és itt az árakat is megtekintheti majd. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdései lennének.