Önnek van már balesetvédelmi fóliája?

Mindenki szeretné biztonságossá tenni otthonát, különösen, ha idős emberek vagy kisgyerekek is laknak benne. Viszont nem csak csúszásmentessé kell tenni a padlót és sarokvédőt tenni az asztal sarkára, hanem a törékeny felületeket is biztonságossá kell tenni.

[wp_ad_camp_1]

Balesetvédelmi fólia – Balesetek bárhol, bárkivel előfordulhatnak, azonban nagyon nem mindegy, hogy megsérül-e valaki. Az ablakok sajnos kitörhetnek, akár egy ügyetlenül eldobott labda vagy vihar miatt is. Bármilyen okból kifolyólag törik az üveg, fontos, hogy senki ne sérüljön meg. Erről mi magunk is gondoskodhatunk, még pedig balesetvédelmi fólia által. Mielőtt még valami ormótlan, csúnya fóliára gondolna, megnyugtatjuk, a fólia gyakorlatilag nem is látszik. Az ablakon ugyanúgy ki tud tekinteni, akkor is, ha fólia van feltéve, azonban sokkal nagyobb biztonságban lesz Ön és családja egyaránt. Ugyanis, ha törik az üveg, akkor sem esik szét több száz darabra, hanem egyben marad. Ugyanakkor a balesetvédelmi fóliának nem ez az egyetlen előnye. Amellett, hogy törés esetén megakadályozza, hogy az üveg szétessen és a szilánkok sérülést okozzanak, a betörők dolgát is nehezíti.

A Skyfol balesetvédelmi fólia nagy mértékben megnehezíti a betörők dolgát, ezzel a behatolás idejét akár többszörösére növelve, így nagy valószínűséggel a betörés meghiúsul. Ráadásul ezeket a fóliákat egyszerű tisztán tartani. Nem csak külső, hanem belső üvegfelületeken is kiválóan alkalmazhatók. A Skyfol balesetvédelmi fólia esztétikus módja a család védelmének. Nem csak otthonában, de kirakatok üvegein is megállja a helyét. Ha Ön még nem rendelkezik balesetvédelmi fóliával, akkor érdemes ellátogatni a wfcablakfolia.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat! Biztosan nem fogja megbánni döntését!