Multivitamin és ásványi anyag a Vegnumtól

Mire van szükség annak érdekében, hogy egészséges legyen? A többség rögtön rávágja, hogy egészségesen kell étkezni és rendszeresen sportolni kell. Alapvetően ez így is van, azonban nem szabad elfeledkezni a kellő vitamin és ásványi anyag bevitelről sem.

Multivitamin és ásványi anyag bevitelt a legtöbb ember elhanyagolja. A vitaminok és ásványi anyagok jelentős részét változatos étkezés által be lehetne vinni a szervezetbe, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy a magyarok jelentős része meglehetősen egyoldalúan étkezik. Így nem csoda, hogy a legtöbb ember a téli, megfázásos időszakban többször is lebetegszik. Ennek elkerülése érdekében érdemes minél több, változatos zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani. Ez viszont különösen télen nem könnyű. Éppen ezért fontos, hogy legalább étrendkiegészítő formájában vigye be az ásványi anyagokat és vitaminokat a szervezetébe. A mai, rohanó életmód mellett ez az egyik legjobb alternatíva. Ha pedig kiváló, jó minőségű multivitamint szeretne vásárolni, akkor érdemes a Vegnum Multi-D vitamint választani!

A Vegnum Multi-D vitamin nem csupán egy egyszerű multivitamin, ugyanis sokkal több hatóanyagot tartalmaz. Többek közt tizennyolc ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, valamint ezenkívül huszonkilenc gyümölcs, zöldség és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonatát, melyek szintén hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez. Akárcsak a kapszulában lévő kétezer nemzetközi egység vitamin, amely innovatív, mikrokapszulázott formában van jelen a kapszulában. Fontos, hogy ne lépje túl a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget, vagyis a napi egy kapszulát, mivel a D-vitamin zsírban oldódó, ezért a szervezetben felhalmozódhat. Bővebb információkat a vegnum.hu webáruházban talál!