Montenegró a lehető legjobb áron!

Montenegró garantáltan kínál egy kis luxust nagyon elfogadható áron. Montenegróról azt mondták, hogy „egész történelmét a tengeren írták”, szóval mi lehet jobb módja annak, hogy élvezze az országot, mintha hajót bérelne és kimenne a vízbe? Ez a legjobb módja annak, hogy felfedezzük az állam néhány rejtett strandját és titkos öblét. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Montenegró ajánlatok széles választéka várja önt is az invia.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál amit tudni érdemes Montenegróról. A Balkán híres energikus éjszakai életéről, Montenegró pedig nem fog lemaradni a buliról. A legélénkebb partik itt a tengerparton zajlanak, és kevés látnivaló akad meghökkentőbbnél, mint a férfiak és nők tömege, akik végtelenül ugrálnak a tengerparton. Rengeteg táncot láthat itt, de ugyanolyan szórakoztató lehet egy koktél szürcsölése és az őrület figyelése. Magasan, a Lovčen Nemzeti Parkban ül Petar II Petrović-Njegoš, az ország legnagyobb vezetőjének és a modernitás Montenegróba hozó emberének utolsó nyughelye. A montenegrói történelem és kultúra kolosszális titánja, Njegoš személyesen ezt a helyet választotta utolsó pihenőhelyéül, és semmi epikusabbra nem vágyhatott. A mauzóleum az ország egyik legfontosabb látnivalója, ahonnan a kilátás figyelemre méltó.

Képzelje el a Görögországhoz hasonló régi városokat, Horvátország nyugodt és zafír strandjait, valamint Svájc mamut, havas, jéggel borított csúcsait. Most tekerje őket egybe, csapja be őket a buja mediterrán éghajlatba, és mit kap? Természetesen Montenegrót. Kérdezzen meg mindenkit, aki ellátogat az abszolút paradicsom ezen szeletébe, és azt fogják mondani, hogy Montenegró az adriai mennyország országa. További részletekért és ajánlatokért kattintson az invia.hu-ra.