Miért hasznos cégünknek egy ipari disztribútor?

Napjainkban nagyon sok olyan szolgáltatási terület létezik, ahol az ügyfél igényének felmérése alapján történik meg a teljesítés. Így működnek a biztosítási piac független képviselői, az egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégek és még sorolhatnánk. A kereskedelemre ez nem igazán jellemző. Ha nem tetszik egy termék, akkor a következő kereskedőnél találhatjuk meg azt. Vagy nem.

Néhány innovatív szereplő már felismerte, hogy csupán a termék megléte, beszerzése sem mindig elégséges. Vannak helyzetek, amikor az ár a döntő tényező és van, amikor az, hogy mikor lehetséges hozzájutni és van, amikor nem ragaszkodunk egy adott termékhez csak a termék által betöltendő szerep megoldása a célunk.

Az ipari disztribúciós tevékenység ellátására szakosodott Next Evolution Kft. elsődlegesen az ipar területén tevékenykedve segíti a megfelelő termék célba jutását úgy, hogy az ügyfél igényeit és céljait tartja elsődlegesen szem előtt. Legyen az akár a költséghatékonyság növelése, termékhiányból származó gyors problémamegoldás vagy csupán a különböző szállítóktól származó számlák számának csökkentése. A legtöbb esetben sikeresen látják el a felkérést és személyre szabott, versenyképes ajánlatokkal tudják segíteni a munkát, a beszerzési folyamatot. Otthonosan mozognak ezáltal hatékonyan működnek közre a multinacionális ipari szereplőknél előforduló speciális igények áthidalásában is. Ilyen közegben különösen fontos a pontosság, adatbiztonság és a megbízhatóság.

Ahogyan a szállított termékek, úgy a megbízók is a legkülönbözőbb ipari szegmenseket fedik le gyártási tevékenységükkel, ám az eltérő területek ellenére sikeresen támogatja ügyfeleit, folyamataik hatékonyságának javításában, a költségeik csökkentésében. Partnerként működnek közre, ha a korábban használt eszközökre vagy termékekre keresünk olcsóbb, vagy jobb minőségű kiváltó terméket, esetleg a jelenlegi helyzetben egyre sűrűbben előforduló alkatrészhiány áthidalásához keresünk alternatívát. A feladat összetettségéhez, illetve a cserélendő termék bonyolultságához, egyediségéhez képest magas sikerességi mutatóval lesznek segítségünkre. Kereshetjük őket a pneumatika, hidraulika, automatizálás, erőátvitel, lineáris technika, munkavédelmi és villamosipari termékekkel kapcsolatos igényeinkkel. Kedvező feltételekkel közreműködnek a keresett termék beszerzésben – import szállítások lebonyolításában is. Az előforduló fizikai igényeken kívül segítséget kaphatunk még üzemzavar elhárításban, sürgősségi beszállításban, egyedi alkatrész gyártásban, géptervezésben és a meglévő gépek felújításában is.

Összességében a széleskörű termékpaletta, a gyors ügyintézési idő, korrekt árak, de legfőképpen a megbízhatóságuk teszi őket igazán piacképessé.

Ismerje meg jobban a Next Evolution Kft.-t és az ipari disztribúció fogalmát, az ipari szereplők számára nyújtott előnyöket. Keresse fel weboldalukat, webáruházukat.