Magic Rooms – Ne hagyd ki!

Épp a fővárosban van dolgod? Szeretnél kipróbálni barátaiddal, családoddal egy szabadulószobát? Úgy véled szabaduló veterán vagy? Készülj fel, mert a Magic Rooms szabadulószobái nem csupán egyszerű szabadulószobák! Itt teljesen új élmények várnak

[wp_ad_camp_1]

Magic Rooms – Ha már számtalan szabadulószobában jártál és úgy gondolod, hogy neked aztán nagyon nehéz újat mutatni, akkor érdemes kipróbálnod a Magic Rooms szabadulószobáit. Miben mások ezek a szabadulószobák egy átlag szabadulószobához képest? Majd megtudod, amikor már odabent vagy. Érezni fogod a különbséget, ebben biztosak vagyunk! A Magic Rooms szabadulószobák igazán különlegesek, hiszen a legjobb szakemberek dolgoztak azon, hogy izgalmakkal teli és egyben biztonságos szabadulószobákat hozzanak létre. Szó szerint a legkisebb részletek is komoly figyelmet kaptak. A Magic Rooms különlegessége, hogy gyermekeknek készült szabadulószobák is vannak, így a fiatalabb korosztály is próbára teheti magát! Ha szeretnél egy igazi kalandot átélni, akkor mindenképp próbáld ki a Magic Rooms szabadulószobáit!

Magic Rooms szabadulószoba

Számtalan témájú szabadulószoba áll rendelkezésre, úgy, mint a Star Wars, a varázslóiskola, a másnaposok vagy a horror kastély, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző témát. Természetesen, ha nem bírnád a bezártságot, akkor azonnal kijöhetsz a szobából, nincs ezzel semmi probléma. Ha pedig már ott vagy, akkor érdemes a Magic tematikus bisztróban elfogyasztani pár finom falatot, hogy csapatoddal megbeszélhessétek az izgalmakat! A Magic Rooms szabadulószobái hatalmas élményt jelentenek, úgy is mondhatnánk, hogy új szintre emelik a szabadulószobákat! Bővebb információkat az exitgames.hu weboldalon találsz!