Lumiluvs világító állatkák: narancssárga cica

Sok esetben a szülők nem tudják eldönteni, hogy vajon melyik is az a játék, amely a legjobban megfelel a gyereküknek. Ilyenkor tanácsos azt választani, amely élvezetes a gyerek számára, azonban hasznos is, mert fejleszti a kreativitását és a motorikus képességeit. Ezeken kívül pedig vannak olyanok is, amelyek nem csak fejlesztik, de meg is nyugtatják őket, hogyha az szükséges. Érdemes utána nézni ezeknek, mert sokat tehetünk gyermekünkért.

[wp_ad_camp_1]

A lumiluvs világító állatkák: narancssárga cica az egyik legtöbbek által keresett játéknak számít. Egyaránt ajánlott kisfiúk és kislányok számára is három éves kor fölött. Itt egy narancssárga cica figuráról van szó, amelynek szerepe, hogy megnyugtassa a kicsit, amikor az fél egyedül a sötétben, mondjuk elalvás előtt, esténként. Ebben az életkorban ez kifejezetten gyakori jelenség, úgyhogy jó, hogyha a szülők gondolnak az ilyenekre is. A cica narancssárgán világít a sötétben, és akkor gyúlik ki, amikor mi akarjuk: vagyis pontosabban akkor, amikor a gyerek egy puszit ad rá. Ezt követően, a puszitól számítva tíz percen belül kialszik. Ez az idő pedig alkalmas arra, hogy a gyerek ne érezze magát egyedül a sötétben, és merjen nyugodtan elaludni. Mivel pedig hamar kialszik, nem fogja zavarni az álmát sem…

Hogyha ilyent rendelne, akkor azt több internetes oldalról is megteheti, vagy esetleg elmehet egy játékkereskedésbe is, hogy személyesen vásárolja meg. Azonban a legjobb, hogyha a legköltségmentesebb megoldást választja, amely természetesen ennek ellenére nem megy majd a megfelelő minőség rovására. Ehhez látogasson el a www.jatek-webaruhaz.hu internetes cím alatt található weboldalra, írja be a keresőbe hogy „lumiluvs világító állatkák: narancssárga cica”, és rendeljen! További kérdésekért bátran vegye fel a kapcsolatot a cég ügyfélszolgálatával. Ezt megteheti a +36 (70) 64-96-396-os, vagy a +36 (70) 93-33-708-as telefonszámok egyikének tárcsázásával.