Keressük Magyarország legszebb gyermekét!

Amennyiben a gyermeke még nem múlt el 16 éves és szeretné, hogy kipróbálja magát a kifutón és a reflektorfényben, akkor a legjobb helyen jár. Hiszen mi a különleges tehetséggel és adottsággal rendelkező gyerekeket keressük.

Gyermek szépségverseny 2018-ban is indul. A különböző korcsoportokból, 200 gyerek közül válasszuk majd ki az ország legszebb gyermekét. Amennyiben az Ön gyermeke különleges és tehetséges is egyben, akkor kattintson a www.kasszandra.hu weboldalunkra. Amennyiben nem fél a közönségtől és szeret szerepelni, akkor nincs más teendője, mint kitölteni a honlapunkon található űrlapot. A kitöltött űrlap mellé még egy fényképre lesz szükség. A jelentkezést követően 8-10 munkanapon belül születik döntés, és a pozitív elbírálást követően meg keressük Önöket. A szépségversenyek mellett, modell tanfolyamra is van lehetőség a vállalatunk által. Olyan esetekben indítjuk el a képzést, ha megfelelő létszámú gyermek jelentkezik. Ez a tanfolyam elvégzése által nagyobb eséllyel vehet részt a versenyző az országos szépségversenyen.

A versenyre több korcsoportban indulnak a nevezők. A legkisebbek a 0-2 és a 2-5 éves korig, majd az 5-10, 10-13 éves korosztály, végül pedig a legnagyobbak a 13-16 évesek. Minden induló számára a szépségversenyen való részvétel ingyenes. Az online jelentkezés mellett, személyes jelentkezésre is van mód, az országszerte meghirdetett válogatókon. Ezeknek a válogatóknak a helyszínéről és az időpontjáról a honlapunkon tájékozódhat. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést ne habozzon, hanem jelentkezzen. Adja meg gyermeke számára azt a lehetőséget, hogy ebben a különleges élményben részesüljön. További elérhetőségeink a 0670/562-03-95 telefonszámon, illetve a kasszandragyermekmodell@gmail.hu címre.