Kardamom kapszula a legjobb áron!

A rossz leheleten kívül a kardamom kapszulát torokfájás, szájfekély, valamint a száj és a torok fertőzései esetén alkalmazzák. Egy nemrégiben elvégzett tanulmány megállapította, hogy a kardamommag gyulladás gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságaik révén hozzájárulhatnak a száj egészségének javításához.

[wp_ad_camp_1]

Kardamom kapszula rendelhető pénztárcakímélő áron a tenmag.hu weboldalon, tehát ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent a kardamomról, a termékekről és a rendelésről. Az eredmények azt mutatták, hogy a kardamom-kivonat hatékonyan megbontotta azokat a baktériumokat, amelyek ínybetegséghez vagy fertőzésekhez vezethetnek. Ez a csípős fűszer megelőzheti és enyhítheti a megfázás és az influenza tüneteit. Hörghurut és köhögés esetén is alkalmazzák. Amellett, hogy magas a vitamin- és ásványianyag-tartalma, a kardamom kapszula összehúzó tulajdonságai jót tesznek a szervezetben lévő baktériumok leküzdésében. Egy kardamom kapszula elfogyasztása megnyugtathatja a torokfájást, sőt segíthet a köhögés elnyomásában. A kardamom jelentősen csökkenti a vérnyomást is.

A kardamom megakadályozza a veszélyes vérrögképződést azáltal, hogy megakadályozza a vérlemezkék aggregálódását, majd az artériák falához tapad. Hosszú távon ez előnyösnek bizonyulhat az életet veszélyeztető alvadás megelőzésében. A kardamomban található vitaminok, fitotápanyagok és illóolajok közül sok antioxidánsként hat, tisztítja a szabad gyököket és ellenáll a sejtek öregedésének. A káros szabadgyököktől való megszabadulás egyensúlyba hozhatja a vércukor- és koleszterinszintet, javíthatja a vérnyomást és elősegítheti az általános egészségi állapot javulását. Amennyiben többet tudna meg bátran kattintson a tenmag.hu weboldalra.