Grp rács minden mennyiségben online!

A Gravetti minőségi öntött GRP rácsrendszert kínál az ügyfeleknek. Ennek a rácsnak az előnye a könnyű súly, a korróziógátló, a nagy szilárdság és a költséghatékonyság. Különféle gyanták, színek és specifikációk állnak rendelkezésre.

Grp rács rendelhető a gravetti.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent a rácsok előnyeiről és specifikációiról. Az öntött GRP (üvegszállal megerősített műanyag) rács folytonos üvegszálak váltakozó irányú rétegeiből áll a szilárdság érdekében, gyantával rendelkezik a szálak megszilárdítására, valamint a forma és a korrózióállóság biztosítására. A kétirányú szilárdsága miatt a fröccsöntött rács elviseli a kivágásokat a panelen, hogy lehetővé tegye a csövek vagy berendezések áthatolását anélkül, hogy további alátámasztást igényelne a nyílás körül. A fröccsöntött rács nagyon nagy ütéstűrő képességgel rendelkezik, valamint a legmagasabb vegyszerállósággal rendelkezik az üvegszálas rácsok közül. Csúszásbiztossá tehető, ha a felületet szemcsékkel egészítjük ki. Csapatunk szabványos és testreszabott paneleket is kínál ügyfeleinek. Több mint 100 féle szabványos panelformánk van, amelyek szinte minden piaci igényt kielégítenek.

A grp rácsunk jó csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, és más felületre is feldolgozható. Ipari területeken széles körben alkalmazzák. Kiváló csúszásgátló tulajdonságának köszönhetően nem befolyásolja magának a rácsnak az erejét. Amennyiben többet szeretne megtudni minőségi GRP rácsainkról, keresse fel bátran a gravetti.hu weboldalt és itt megtalálhatja a teljes készletet az árakkal együtt. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel nekünk az árakkal kapcsolatban, csapatunk minden kérdésre szívesen válaszol majd.