Görögország utazás az Invián

Görögország jól ismert olajbogyó- és olívaolaj-termeléséről, amelyet széles körben használnak a salátákban és a főzésben. Akár  a tenger gyümölcseit szereti, akár vegetáriánus, Görögország sok mindent kínál!

Görögország utazás elérhető mindenki számára az invia.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és rengeteg részletet olvashat a görög utazásokról. A gazdasági válság rengeteg innovatív turisztikai lehetőséget teremtett, sok egyedi túrával Görögországban. Rajong a fotográfia, az utcai művészet vagy az ókori történelem iránt? Vagy egyszerűen unja már az all-in lehetőségeket, amikor alig hagyja el az üdülőhelyet? Bármi csiklandozza is a képzeletet, könnyen megtalálhatók minden érdeklődést kielégítő túrák. Tökéletes most az alkalom arra, hogy meglátogassa Görögországot, a történelemmel átitatott országot, amelyet a Földközi-tenger szépsége vesz körül. Európa legnagyobb tengerpartjával rendelkező Görögország természeti szépsége verhetetlen, és a történelem, aminek Athén és sok más görög város régészeti lelőhelyein lesz tanúja, biztosan sokáig az emlékeiben marad. Ha Ön shopping, vintage vagy művészetkedvelő, Görögország az Ön számára legmegfelelőbb hely.

A helyi specialitások közé tartozik a tzatziki, a moussaka és a kedvenc gyorsételünk, az ínycsiklandozó  Souvlaki, egy finom nyársas hús, amelyet pita kenyérre szolgálnak fel tzatzikivel. Az ételek mellett a görög helyi italok közé tartozik a bor, a sör, az ouzo és a raki. Ne aggódjon, ha édesség szerető! Görögország kiváló desszertválasztékot is kínál. Érdemes kipróbálni a joghurtot mézzel, dióval és loukoumadesszal. A görögök elsöprő vendégszeretete összeegyeztethetetlen az egész világon. További részletekért és információkért nézzen be hozzánk az invia.hu-ra.