Foci vb klíma akció

A hisense klímák igen könnyen kezelhetőek, csak egy okostelefonra és Wi-fi kapcsolatra lesz szükség, és bárhonnan beállíthatja majd a tökéletes hőmérsékletet. A hisense klímák ráadásul hangtalanul dolgoznak, vagyis nem fogja önt zavarni a klíma zaja pihenés közben, így nyugodtan relaxálhat a hűvös szobában.

[wp_ad_camp_1]

Foci vb klíma akció csakis a hisense.hu-n! Ha tehát akciós áron szeretne klímát rendelni, akkor itt a helye nálunk. A hisense klímák hatékonyan hűtenek, fűtenek és párátlanítanak, mindezt ráadásul úgy, hogy nem csapnak zajt közben, vagyis ön felhőtlenül pihenhet és relaxálhat a hűvös, kellemes szobában. A klímákat csapatunk villámgyorsan szállítja majd házhoz. Igény szerint szerelőt is küldünk majd a klímához, tehát ha nem szeretné saját maga felszerelni a klímát, akkor szakemberünk percek alatt megoldja azt. Négy szerencsés vásárló másodmagával elutazhat a vb-re ha regisztrálja a készülékéhez a garanciát, ami teljesen díjtalan. A hisense az idei világbajnokság egyik szponzora, tehát ha ön is követi a futballt, akkor most esélye lehet kijutni az oroszországi vb-re.

Ha esetleg kérdések merülnének fel a foci vb akcióval, az árakkal, a rendeléssel vagy a kiszállítással kapcsolatban, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@htsm.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza bátran telefonszámunkat, a +36 1 324 3781-et és itt minden kérdését azonnal megválaszolják majd kollégáink. Amennyiben átböngészné a teljes kínálatot, vagy esetleg megtekintené az árakat és a klímák illusztrációit, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, a hisense.hu-t, hiszen itt olvashat majd klíma tippeket, és többet tudhat meg majd termékeinkről is. Klímáink akár -15 fokban is hatékonyan hűtenek és fűtenek egyaránt, zajmentesen.