Fluorocarbon zsinór kiváló áron!

A pergető horgászatban létfontosságú, hogy beleolvadjon az előke a vízoszlop színébe. Magasabb lesz a kapások száma a hagyományos drótelőke, vagy wolfram előke alkalmazásához képest. A horgászok körében a legáltalánosabb felhasználási módja a fluorocarbon zsinóroknak az előkekészítés.

[wp_ad_camp_1]

Fluorocarbon zsinór -érdemes a fluorocarbon zsinórokról tudni, hogy miként köthető. A vékonyabb méretek, körülbelül 0,35mm átmérőig gond nélkül köthetők fonott zsinórral vagy kapcsokhoz. Érdemes a vastagabb típusú fluorocarbon előkéket krimpelni. A krimpelés legegyszerűbb módja egy erre kialakított krimpelő fogóval történik, ami stabilan tartja a zsinórt az adott rögzítési pontban. Harcsa vagy csuka horgászatánál előszeretettel használják a horgászok a vastagabb méreteket.

A feeder horgászatban is akadnak gyártók, akik büszkén dobták piacra az általuk készített fluorocarbon feeder előkezsinórt.

Kiváló minőségű feeder fluorocarbon előkék készíthetők, ami bedobáskor sokkal kevésbé fog gubancolódni monofil társánál.

Rengeteg előnye és kompatibilis felhasználási területe van a fluorocarbon zsinóroknak. Tény, hogy a rejtettség előny, a halak bátrabban kapnak, ha nem érzik veszélyesnek a felkínált táplálékot.

A fluorocarbon zsinór fénytörése megegyezik a vízével, így nagyjából láthatatlan a halak számára, valamint nem vet árnyékot a vízben (utóbbi  kristálytiszta vízben óriási előny). Általában merevek, sprődek, de gyártanak peremfutóorsóval kompatiblis, lágy típusokat is. Szakító szilárdságuk nagyjából megegyező az ugyan olyan vastag monofil zsinórokkal.

Amennyiben többet tudna meg és a horgászathoz rendelne felszereléseket, köztük fluorocarbon zsinórokat, akkor keresse fel a halcatraz.hu weboldalt.