Exit Games – Szabadulós játékok Budapesten!

Az Exitgames weboldalán, egy helyen megtalálhatja Magyarország legjobb interaktív szabadulós játékait, ráadásul nálunk kedvezményeket és kuponokat is kaphat. A több fős csapatok weboldalunkon jelentkezhetnek a jobbnál jobb játékokra, amelyek néha félelmetesek, néha pedig tanítói jellegűek, hiszen rengeteg logikai és ügyességi játék áll a rendelkezésükre.

[wp_ad_camp_1]

Az Exit Games weboldalán olyan logikai és egyéb játékokra jelentkezhet, mint a Királyok Völgye, az Atlantis Szabaduló Birodalom, az Elemek Harca, a Halálsor, vagy éppen a Safe House. A Királyok Völgye nevű játékban egy királyi sírból kell kijutni, amire mindössze 1 órája van a 2-7 fős csapatoknak. A helyszíneken páratlanok a fények és a hanghatások meghozzák az egész játék hangulatát. Az Atlantis Szabaduló Birodalom játék lényege, hogy egy óra alatt kell teljesíteni Poszeidon küldetéseit, ha pedig nem sikerül, akkor az egész város a tenger fenekére süllyed majd. Az Elemek Harca játékban a föld, a víz, a tűz és a levegő pályáin kell keresztülhaladni, majd az energiával, az ötödik elemmel kell kijutni onnan. Erre 60 perc lesz adott, és 2-6 fős csapatok játszhatják.

A Halálsor nevű játékban egy óra lesz arra, hogy a csapatok megmeneküljenek az ítélet végrehajtása alól, ami nem lesz könnyű, hiszen a börtönigazgató kifejezetten könyörtelen. A Safe House játék egy kiváló fantasy-logikai játék, amelyben rengeteg logikára, ügyességre, valamint csapatmunkára lesz szükség, hogy az életüket a játékosok meg tudják menteni. Amennyiben további információkat szeretne megtudni játékainkról, vagy meg szeretné tekinteni az összes ajánlatot, látogassa fel weboldalunkat az exitgames.hu-t. Ha kérdései lennének, azokat bátran felteheti ügyfélszolgálatunknak az info@exitgames.hu e-mail címen.