Egészségbiztosítás külföldön is a legjobb feltételekkel!

A külföldre utazók és a külföldre költözők számára szóló nemzetközi egészségbiztosítási terv sokkal szélesebb körű, mint a szokásos üdülési vagy üzleti utazási biztosítás. Úgy tervezték, hogy hozzáférést biztosítson a helyi egészségügyi szolgáltatásokhoz, a sürgősségi ellátáshoz, a szülési ellátáshoz, a fennálló állapotok kezeléséhez és szükség esetén a hazaszállításhoz.

Egészségbiztosítás külföldön elérhető a lehető legjobb árakkal az axa-assistance.hu weboldalra látogatva, tehát ha ön is kíváncsi a lehetőségeire, akkor keressen fel minket még ma. Az utasbiztosítás e fedezet egy részét kisebb mértékben, de egyetlen utazásra vagy rövidebb időszakokra nyújtja. Nemzetközi egészségbiztosítási csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy fedezzék Önt utazás közben, függetlenül attól, hogy a világ melyik részén tartózkodik. Ez rugalmasságot biztosít Önnek, hogy több helyen kérjen kezelést, megvédve Önt és családját a balesetek és váratlan betegségek ellen, amikor külföldre utazik. Számos terv közül választhatunk, amelyek némelyike ​​alapfelszereltségként tartalmazza a nemzetközi fogászati ​​biztosítást is. Beszéljen egyik tanácsadónkkal, ha többet szeretne megtudni az egyes irányelvek tartalmáról. Nemzetközi egészség- és wellness biztosításunk fedezheti az egynél több lakóhely szerinti országot. Ez lehetővé teszi, hogy folytassa a folyamatban lévő kezeléseket külföldön, vagy több helyről is igényeljen kezelést.

Cégünk nemzetközi egészség- és wellness biztosítási tervekre specializálódott. Ha Ön munkaadó vagy globális munkaerővel rendelkező vállalkozás, kérjük, látogassa meg munkaadói oldalunkat. Lehetőség van bizonyos kötvényekre már meglévő feltételek fedezésére. Ha olyan tervet szeretne találni, amely lefedi az Ön már meglévő feltételeit, kérjük, forduljon egyik tanácsadónkhoz. Amennyiben többet szeretne megtudni az egészségbiztosítás részleteiről, keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt.