Csörgő, zörgő hang a motor felől

Csörgő, zörgő hangot akkor is hallhatunk ha sebességet váltunk vagy magasabb fordulatszámon közlekedünk, és ez több dolgot is jelenthet, tehát ha ilyen hangokat hallunk, akkor azonnal megijedünk és egyből arra gondolunk, hogy a javítás drága lesz. Ilyenkor a legjobb megoldás, ha autószervizbe vonul, viszont sokan előbb inkább az interneten gyűjtenek információkat és megpróbálják egyedül megoldani a problémát.

[wp_ad_camp_1]

A csörgő, zörgő hang a motor felől sok fejfájást okozhat a vezetőnek, hiszen elsőre nem tudjuk, hogy mi okozhatja. Lehet, hogy a hajtókar csapágy okozza a hangot, ez viszont tényleg drága mulatság lehet, viszont jöhet akár a szelepek felől is a hang, amit egy szelephézag állítással egyszerűn könnyen és nagyon olcsón meg lehet oldani, tehát mindenki azért szorít, hogy ha csörgő hangot hall, akkor a szelepek okozzák ezt. Lehet egy meglazult lemez is, vagy akár az is, hogy nem megfelelő benzint használ. Ilyenkor legjobb viszont elkerülni a találgatásokat és rögtön autószervizbe vonulni, mert ott azonnal felismerik és ki is javítják az esetleges hibát, ráadásul az is előfordulhat, hogy csak pár száz forintos lesz a kár.

Amennyiben többet szeretne megtudni a csörgő hangról amely a motor felől árad, akkor mindenképpen érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat erről a problémáról és megoldásokat is olvashat. Ha esetleg kérdéseket szeretne feltenni nekünk autószervizünkről vagy szolgáltatásainkról, akkor erre is van lehetősége, mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 62 554 013 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt kérdésével a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címre, és itt minden kérdésére választ adunk majd, és árajánlat kérésre is lehetőség van itt.