Canon tintapatronok – Nem csak a fényképezőgépekben profik!

A Canon említésére az emberek nagy része a márka kifogástalan minőségű fényképezőgépeire gondol. Holott a Canon nem csak a fényképezőgépek miatt említésre méltó, hiszen kiváló tintapatronokat és nyomtatókat is készít. Érdemes adni ezeknek a termékeknek is egy esélyt!

[wp_ad_camp_1]

Canon tintapatron ugyanúgy kiváló minőségű, mint az azonos márkájú fényképezőgép. A márka termékpalettája túlmutat a fényképezőképeken, ugyanis a tintapatronokon túl nyomtatókat, fénymásolókat és szkennelőket is gyárt. Akárcsak a többi márka esetében is, a Canon kapcsán is kétféle típust különböztetünk meg, melyek az eredeti és utángyártott. Az eredeti típusok úgy nevezett OEM azonosítóval rendelkeznek, mely jelzi, hogy a nyomtató gyártója készítette a terméket. Az OEM az Original Equipment Manufacturer rövidítése, mely annyit tesz, hogy eredeti termék gyártó. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ez nem azt jelenti, hogy az utángyártott tintapatronok hamisítványok lennének, hanem csak arról van szó. Az utángyártott tintapatronokat nem a nyomtató gyártója, hanem egy független cég készíti.

Az utángyártott tintapatronoknak sokáig kétes hírük volt, azonban ma már egyértelműen tudjuk, hogy ezek a termékek egyáltalán nem rosszabbak az eredetieknél, sőt a tesztek arra is rávilágítottak, hogy közel olyan jó minőségű nyomtatásra képesek, mint az eredeti tintapatronok. Ráadásul sokkal olcsóbbak, így akinek fontos, hogy kedvező áron jusson nyomtatási kellék anyagokhoz, annak jó szolgálatot tehetnek ezek a tintapatronok. Mielőtt kiválasztja melyiket veszi meg, azt javasoljuk, hogy gondolja végig igényeit és a költségeket és ezen szempontok alapján hozzon döntést. Bővebb információkért látogasson el a best-toner.hu webáruházba, ahol minden fontos információ megtalálható egy helyen!