Biztonságos hágcsó szabvány online vásárlása

A létrák számos helyzetben hasznosak, az olyan egyszerű dolgoktól, mint az izzócsere, a sokkal bonyolultabb dolgokig, mint például az épület tetejének elérése javítás céljából. Bármikor azonban felmászik egy létrán, fennáll a esés veszélye. Mi van akkor, ha a létra, amelyet meg kell mászni, egyenesen egy többemeletes irodaház oldalán van? Még akkor is, ha nem fél a magasságtól, elég ijesztő mászás lehet. Ilyenkor előbb utána kell nézni a hágcsó szabványoknak.

Hágcsó szabvány elolvasható online a gravetti.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és tekintse meg hágcsó készletünket is a legjobb árakkal. A biztonság szempontjából a hágcsó ketrecek segíthetnek. Az ezekről a rögzített létrákról való leesés megakadályozása érdekében ketrecek vagy kosárvédők zárják be a létra mászóterét, és az épülethez vagy magához a létrához rögzítik. Ezek a ketrecek segíthetik a dolgozókat abban, hogy visszanyerjék egyensúlyukat, vagy megerősítsék a lábukat ahelyett, hogy csúszás esetén hátraesnének. Egyes esetekben a ketrec még pihenésre vagy a felszerelés átállítására is lehetőséget kínálhat mászás közben. A Munkahelyi Biztonsági és Egészségügyi Hivatal (OSHA) előírja, hogy minden 20 lábnál magasabb rögzített létrának olyan ketrecnek kell lennie, amely 42 hüvelykig nyúlik a lépcső tetején, és legalább hét lábbal alulról kezdődik, hogy a dolgozók ne verjék bele a fejüket. Mint minden szabály esetében, ez alól is van néhány kivétel.

Bizonyos szerkezetek, mint például a silók, helyettesíthetik az adott helyzetben működőképes alternatív biztonsági berendezéseket. A műanyag ketreces létrákat az Ön kényelme érdekében előre összeszerelve szállítjuk. A rögzítőanyagokat a ketrecszerkezettől külön szállítjuk, hogy elkerüljük a szállítás közbeni sérüléseket. Amennyiben többet szeretne megtudni és megtekintené a hágcsó szabványokat keresse fel a gravetti.hu weboldalt.