Belvárosi Orvosi Centrum bőrgyógyászat

A szép bőr kiváltság. Lehet természetes adottság vagy gondos odafigyelés, egy a lényeg, törekedni kell a sejtek, szövetek épségének huzamos megtartására. Megőrizni a fiatalos, vonzó külsőt, azonban nagy kihívás még a bőrgyógyászat számára is. Idővel jelentkezhetnek olyan bőrelváltozások, melyek esztétikailag rontják a testről alkotott összképet.

[wp_ad_camp_1]

A Belvárosi Orvosi Centrum bőrgyógyászat felkészült orvos csapata tudja, mi a teendő bőrproblémák esetén, személyre szabott megoldásokkal áll az egészség szolgálatába.  Bőrfertőzések, gombák, pattanások és akne vizsgálatát nyugodtan rábízhatja gyakorlott szakemberekre, akik – nem múló foltok esetén is – tudják, mi a teendő. A Ferenciek terén található központban mindig a páciens érdeke az első! Fontos gondolni a jövőre, mit jelentenek az esetleges kiütések, miért keletkezik bőrpír. A bőrgyógyászat fejlődése okot ad a bizakodásra. Az anyajegyek figyelésével csökkenthető a kockázat, ezért érdemes ellenőrizni időről időre a testrészeket. Korral vagy betegség esetén megváltozhat a bőr állaga, színe, számít minden eltérés. Bármilyen rendellenesség tapasztalásakor ne habozzon telefonálni a +36 30 8707427-es telefonszámra, ahol érdeklődhet a bőrgyógyászati szakrendelésről. Regisztrációra lehetősége van weboldalunkon, nevének, telefonszámának és e-mail címének megadásával biztosítjuk a kívánt napra az időpontot. A kivizsgálás menetéről többet megtudhat munkatársainktól, akik készséggel válaszolnak a bőrápolással kapcsolatos kérdéseire is! Ha szeretne rendszeresen informálódni új szolgáltatásainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az egészség záloga a tudatosság. Rendszeres orvosi kontrollal, szűrésekkel megelőzhetőek a betegségek, csökkenthetőek az egészségügyi panaszok. Bármilyen bőrelváltozás kapcsán forduljon bizalommal szakorvosainkhoz, az info@boc.hu e-mail címen folyamatosan elérhetőek vagyunk. Igényesen kialakított, kényelmes szakrendelőnkben várjuk jelentkezését! Pácienseinknek ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk komfortos körülmények között! A Belvárosi Orvosi Centrum innovatív eszközökkel, modern eljárásokkal garantálja a kivizsgálás szakszerűségét! Nincs olyan bőrprobléma, amire orvosaink ne találnának megoldást!