Aszalt gyümölcs mennyei ízekkel

A legtöbb anyuka számára nem könnyű feladat olyan ételt csomagolni az uzsonnás dobozba, melyet a gyermek valóban szívesen fogyaszt. Sok esetben a megkérdezés sem segít, hisz a „Mit vinnél szívesen uzsonnának?” kérdésre a válasz „Csokit.”. Vajon létezik – e olyan alternatíva, mely nem csak finom, de egészséges is?

[wp_ad_camp_1]

Aszalt gyümölcs egy jó opció lehet, főleg, ha az hozzáadott cukor nélkül készül, 100%-ban hazai bio gyümölcsökből. Ezt a finomságot csintának hívják, mely egy gyümölcs különlegesség, mely kíméletes eljárással, alacsony hőfokon készül. Mivel hozzáadott cukrot nem tartalmaz, a diétában is nagyszerűen megállja a helyét. A csinta ráadásul változatos ízvilágának köszönhetően nagyszerű vendégváró lehet. A csinta kitűnő választás uzsonnára, ugyanakkor a felnőttek is előszeretettel fogyasztják. Ez a legkönnyebb módja, hogy a gyerekeknek példát mutassanak. A csinta jóval ízletesebb, mint egy átlagos gyümölcs, ugyanakkor egészséges is. A gyerekek ezek után biztosan hamar elfogyasztják az uzsonnás dobozból.

A csinta ízére hamar rá fog kapni az egész család. Ugyanakkor azt is tudjuk mennyire unalmas tud lenni mindig ugyanazt az ízt fogyasztani, így azt javasoljuk próbálja ki mind a kilenc fajta ízvilágú csintát. Az ízek között megtalálja az édes ízeket, de a fűszeres ízek kedvelői sem maradnak csinta nélkül. Ha még sosem ízlelte a csinta különleges ízeit, akkor érdemes kipróbálni a csinta mintát, mely mind a kilenc ízt tartalmazza, így a hét minden napján tud más és más fajta ízletes csintát vinni a gyerkőc, valamint a családtagok is megtalálhatják saját kedvenc csinta ízüket. Látogasson el a csinta.hu weboldalra és tekintse meg a teljes ízpalettát, valamint tudjon meg többet erről az ízletes finomságról.