A Mitsubishi háza táján komoly újítások

Az elmúlt években nagyon nagy fejlesztésekre és újításokra lehetünk figyelmesek az autógyártó cég kapcsán. A legutolsó modellt tavaly ősszel mutatták be, amely az ötödik generációs Mitsubishi L200 Pickup.

[wp_ad_camp_1]

Katt ide a részletekért ha ezzel kapcsolatban szeretnél még több információt megtudni. Ennél az autónál nem csak egy korszerű modern külsővel találkozhatunk, hanem ami benne található az is megállja a helyét. Amely magába foglal egy négykerék-hajtási rendszert és még egy minden igényt kielégítő vezetési asszisztenst is. Persze a már jól bevált megoldásokat azért megtartották a tervezők. A gyártó igazán nagy jövőt jósol ennek a modellnek, melyet az is alátámaszt, hogy több, mint 150 országban fogják forgalmazni. Ezzel az autóval kapcsolatban mindenki nagyon sokat várt és tulajdonképpen ezekre az újításokra számítani lehetett. Viszont arra senki sem számított, hogy a változtatások ekkora mértékben lesznek fellelhetőek. Amely elsőre rögtön  már a karosszérián megfigyelhető, melynek az arculata teljes mértékben megváltozott.

Ennek függvényében akár már ki is jelenthetjük, hogy az elsőre japán munkagépnek legyártott autó, mára már egy markáns Pickup nőtte ki magát. Az autó eleje teljesen át lett szabva, és a front részek dizájnja is egy új formát mutat, amely főként az új és óriási hűtőrácsnak tudható be. A hűtőrács és az alvázvédő elemek nagyon nagy összhangban vannak, melyekhez igazán jól passzol az éles formatervezésű fényszórók. Az autó elsőre igazán markáns és tisztelt parancsoló benyomást kelt, amely többek között a kifejezetten magasra tervezett ködlámpáknak és irányjelzőknek köszönhető. Az autó kettő féle összkerékhajtással vásárolható meg, így mindenki a saját igényeihez mérten választhatja ki a számára legmegfelelőbbet.