A legjobb géptároló verhetetlen áron!

Ha géptároló helyet fontolgat, a közvetlenül a hátsó ajtón kívüli telepítés munkaerő- és teherszállítási megtakarítást jelent, szemben a külső tárolási megoldás használatával. Ha tehát minőségi géptároló sátrat keres, min mindenképpen tudunk segíteni!

Géptároló rendelhető a gravetti.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és itt megtalálhatja a teljes géptároló készletet is hogy megtalálhassa azt a sátrat, amely minden igényének megfelel.  Átlátszó nyílású ideiglenes raktársátraink azonnali helyszíni tárolóhelyet kínálnak, és gyakorlatilag bármilyen félig vízszintes felületre (aszfalt, beton, föld, fű stb.) felszerelhetők. A szabványos kerületi szabadfesztávú ereszmagasság 11 hüvelyk, de egyedi bejárati ajtók is elérhetők, amelyek akár 17 hüvelykig is megemelhetik a bejáratokat, így nagyobb távolságot tesznek lehetővé, és könnyebben be- és ki lehet jutni a nagy berendezésekkel. A hagyományos sátraktól eltérően ezeknek az ideiglenes raktári tárolósátrainknak nincs belső oszlopa, amelyet megkerülhetne az állványok vagy a sátoron belüli gyártási folyamat feltérképezésekor. Ezenkívül átlátszó fesztávú sátraink lánctalpas oldalfalakkal vannak felszerelve, amelyek időjárásállóbb környezetet tesznek lehetővé a legérzékenyebb termékek és gépek tárolására.

Ha flexibilis munkaterületként szeretné használni a sátrak egyikét, könnyen hozzáadhatunk klímaszabályozást sátorfűtés vagy sátorlégkondicionálás formájában, hogy fenntartsuk az alkalmazottak hangulatát és biztosítsuk a maximális termelékenységet! Fedezzen fel további sátortartozékokat weboldalunkon! Állandó raktárt keres? Vagy ideiglenes épületre van szüksége az üzlet bővítéséhez? Tárolósátraink tökéletes megoldást kínálnak Önnek. Bővebb leírásért és részletekért nézzen be a gravetti.hu weboldalra.